Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Με τον ισχύοντα κανονισμό οι μεταγραφές από την 1η έως τις 31 Οκτωβρίου

Αντιδρώντας στις συνεχείς παρεμβάσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσει στην περίοδο των μεταγραφών εφαρμόζοντας τον ισχύοντα κανονισμό και να ασκήσει όλα τα Νόμιμα δικαιώματα του, ώστε να γίνει δεκτός από τη ΓΓΑ ο νέος κανονισμός, όπως αυτός ψηφίστηκε στη γενική συνέλευση και διαμορφώθηκε μετά τις πρώτες παρατηρήσεις της ΓΓΑ τον Ιούλιο του 2022.

Με τον ισχύοντα κανονισμό οι μεταγραφές από την 1η έως τις 31 Οκτωβρίου

Σημειώνεται ότι στην περίοδο των μεταγραφών, είναι υποχρεωτική η εφαρμογή του νέου αθλητικού Νόμου, να ισχύσει η διάταξη που αφορά στην ελεύθερη μεταγραφή των άνω των 19 ετών, χωρίς τροφεία, σε αντίθεση με το τι έχει προτείνει ο ΣΕΓΑΣ στον νέο κανονισμό που αναμένει έγκριση.

Οι σύλλογοι θα πρέπει να καταθέτουν το προβλεπόμενο παράβολο στον λογαριασμό του ΣΕΓΑΣ στην Τράπεζα Πειραιώς (IBAN: GR 4501717270006727148161924), στην κατάθεση θα πρέπει να αναγράφεται το σωματείο που κάνει την κατάθεση, αλλά και το όνομα του αθλητή ή της αθλήτριας.

Ο κανονισμός μεταγραφών

Δείτε Επίσης

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου κατάφερε το νταμπλ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18

Επιμέλεια: Ζαχαρένια Πιλιτσίδου Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξείχθει στην πόλη της Λάρισας η αθλήτρια Πολυνίκη Εμμανουηλίδου αναδείχθηκε πρώτη στα 100 μ. και έπειτα στα 200 μ. Η αθλήτρια με προπονήτρια την κυρία Κατερίνα Αλεξοπούλου τερμάτισε στα 24.80 (-1,6) και ολοκλήρωσε μία απόλυτα επιτυχημένη παρουσία στη διοργάνωση. Η νεαρή αθλήτρια είχε ως κύριο στόχο να τερματίσει […]

Ο Γιάννης Μπόλλας υποψήφιος για τον ΣΕΓΑΣ

Ο Γιάννης Μπόλλας ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα την υποψηφιότητά του για τις επερχόμενες εκλογές του ΣΕΓΑΣ με την παράταξη «Αναγέννηση» στηρίζοντας την υποψήφια πρόεδρο Τασούλα Κελεσίδου.