Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Marathon Expo 2021

από 10 έως 13 Νοεμβρίου, στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (πρώην Tae Kwon Do)

H  Marathon Expo δικαιολογημένα διατηρεί τον τίτλο της μεγαλύτερης έκθεσης αθλητισμού στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη.

Οι μεγαλύτερες και σημαντικότερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον αθλητισμό και τη διατροφή διεθνώς θα βρίσκονται εκεί για μία ακόμη χρονιά για να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στους επισκέπτες.

Αθλητές και φίλοι του αθλητισμού καλούνται να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία αλλά και να βρουν ότι αναζητούν ανάμεσα σε δεκάδες κατηγορίες εκθεμάτων όπως : Αθλητική Ένδυση και Υπόδηση, Αθλητικά & Δρομικά είδη και Αξεσουάρ, Προϊόντα Τεχνολογίας, Αθλητική Διατροφή & Συμπληρώματα Διατροφής, Αθλητικός Εξοπλισμός, Υγεία & Διατροφή, Αναζωογονητικά Ποτά, Αθλητικός Τουρισμός και πολλά άλλα που δεν θα βρουν πουθενά αλλού συγκεντρωμένα.

Μην χάσετε την ευκαιρία όχι μόνο να προμηθευτείτε τα προϊόντα σας σε πολύ προνομιακές τιμές και εκπτώσεις αλλά και να συμμετέχετε σε εκπληκτικούς διαγωνισμούς και να κερδίσετε πλούσια δώρα.

Σας περιμένουμε

Ώρες λειτουργίας έκθεσης:
Τετάρτη: 13:00-20:00
Πέμπτη: 10:00-20:00
Παρασκευή: 10:00-20:00
Σάββατο: 10:00-20:00

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ (με την επίδειξη Green Pass: εμβολιασμένοι, νοσήσαντες)

Δείτε Επίσης

Με οδηγό τη Hellenic Train τρέχουμε με ασφάλεια στον 39ο ΑΜΑ

Με οδηγό τη Hellenic Train τρέχουμε με ασφάλεια στον 39ο ΑΜΑ

Η HELLENIC TRAIN, μέλος του Ομίλου Ferrovie dello Stato Italiane (FS), της τρίτης μεγαλύτερης σιδηροδρομικής εταιρείας στην Ευρώπη, συνεργάζεται με τον ΣΕΓΑΣ και συμμετέχει για ακόμη μία χρονιά στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας 2022, δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξή της στη γιορτή του μεγαλύτερου κλασικού αθλητικού γεγονότος, παγκόσμιας εμβέλειας.

Σύγχρονες τεχνικές στην ενίσχυση της μεταμόσχευσης λεμφαδένων με ίνες κολλαγόνου

Τις νεότερες τεχνικές στη χειρουργική αντιμετώπιση του λεμφοιδήματος παρουσίασε ο Δημήτρης Διονυσίου, Αναπληρωτής Καθηγητής Πλαστικής Χειρουργικής του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ, Ιδρυτής και Επιστημονικός Διευθυντής της «THE Lymphedema Clinic», στο Συνέδριο της Τουρκικής Εταιρείας Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής (Turkish Society for Reconstructive Microsurgery Congress). Στο συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε στις 18-21 Μαΐου 2022, στην πόλη Bodrum ο κ. […]