Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Marathon Expo 2021

από 10 έως 13 Νοεμβρίου, στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (πρώην Tae Kwon Do)

H  Marathon Expo δικαιολογημένα διατηρεί τον τίτλο της μεγαλύτερης έκθεσης αθλητισμού στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη.

Οι μεγαλύτερες και σημαντικότερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον αθλητισμό και τη διατροφή διεθνώς θα βρίσκονται εκεί για μία ακόμη χρονιά για να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στους επισκέπτες.

Αθλητές και φίλοι του αθλητισμού καλούνται να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία αλλά και να βρουν ότι αναζητούν ανάμεσα σε δεκάδες κατηγορίες εκθεμάτων όπως : Αθλητική Ένδυση και Υπόδηση, Αθλητικά & Δρομικά είδη και Αξεσουάρ, Προϊόντα Τεχνολογίας, Αθλητική Διατροφή & Συμπληρώματα Διατροφής, Αθλητικός Εξοπλισμός, Υγεία & Διατροφή, Αναζωογονητικά Ποτά, Αθλητικός Τουρισμός και πολλά άλλα που δεν θα βρουν πουθενά αλλού συγκεντρωμένα.

Μην χάσετε την ευκαιρία όχι μόνο να προμηθευτείτε τα προϊόντα σας σε πολύ προνομιακές τιμές και εκπτώσεις αλλά και να συμμετέχετε σε εκπληκτικούς διαγωνισμούς και να κερδίσετε πλούσια δώρα.

Σας περιμένουμε

Ώρες λειτουργίας έκθεσης:
Τετάρτη: 13:00-20:00
Πέμπτη: 10:00-20:00
Παρασκευή: 10:00-20:00
Σάββατο: 10:00-20:00

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ (με την επίδειξη Green Pass: εμβολιασμένοι, νοσήσαντες)

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!