Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

“Κόβονται” οι προετοιμασίες στην Κύπρο

Οι εξελίξεις με το lockdown σε ολόκληρη τη χώρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, αλλάζει τα δεδομένα σε ότι αφορά τις προετοιμασίες στην Κύπρο.

Του Τόλη Λελεκίδη

Με δεδομένο πως και στο «νησί της Αφροδίτης» κάθε ημέρα υπάρχουν εξελίξεις, οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες με τους προπονητές τους που έχουν προγραμματίσει το επόμενο διάστημα προετοιμασίες στη Λευκωσία και στο προπονητικό κέντρο στο Γ.Σ.Π. πρέπει να τις ακυρώσουν. Ήδη κάποιοι αλλάζουν τα πλάνα τους και θα συνεχίσουν, όπως μπορούν εντός συνόρων, τις προπονήσεις. Όλα αυτά μέχρι νεωτέρας και με την ελπίδα πως στη συνέχεια θα αλλάξουν τα δεδομένα.

Πάντως, με τις εξελίξεις υπάρχει μεγάλη αγωνία και ανησυχία και δικαιολογημένη από τους αθλητές και τους προπονητές που βλέπουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να χαθεί ακόμη μια σεζόν. Αν συμβεί θα είναι καταστροφικό.

Δείτε Επίσης

Αποτελέσματα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ημιμαραθωνίου στο Σχινιά

Ζαχαρένια Πιλιτσίδου Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου Δρόμου έγινε στις εγκαταστάσεις του κωπηλατοδρόμιου στο Σχινιά σε κυκλική διαδρομή (4.971μ. ), περιμετρικά του υδάτινου στίβου του κωπηλατοδρομίου. Ο δυνατός αέρας δημιούργησε πολλά προβλήματα τόσο στους αθλητές, όσο και στις αθλήτριες, αφού ήταν σχεδόν αδύνατο να βρουν τον ρυθμό τους. Όπως και το 2019 έτσι και φέτος, ο […]

Μεγάλη επίδοση για τη Σπυριδούλα Καρύδη στο άλμα εις μήκος

Ζαχαρένια Πιλιτσίδου Με πανελλήνιο ρεκόρ στο άθλημα άλμα εις μήκος έπεσε η αυλαία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα Ιωάννινα. Η Σπυριδούλα Καρύδη με προπονητή τον Παύλο Σκορδίλη στην πρώτη της προσπάθεια πρωσγειώθηκε στα 6.56 μ. ενώ στη δεύτερη προσπάθεια πραγματοποίησε άλμα στα 6.71 μ. συντρίβοντας το ρεκόρ της Νίκης Ξάνθου που κρατήθηκε από τις 22 Αυγούστου […]