“Κόβονται” οι προετοιμασίες στην Κύπρο

Οι εξελίξεις με το lockdown σε ολόκληρη τη χώρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, αλλάζει τα δεδομένα σε ότι αφορά τις προετοιμασίες στην Κύπρο.

Του Τόλη Λελεκίδη

Με δεδομένο πως και στο «νησί της Αφροδίτης» κάθε ημέρα υπάρχουν εξελίξεις, οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες με τους προπονητές τους που έχουν προγραμματίσει το επόμενο διάστημα προετοιμασίες στη Λευκωσία και στο προπονητικό κέντρο στο Γ.Σ.Π. πρέπει να τις ακυρώσουν. Ήδη κάποιοι αλλάζουν τα πλάνα τους και θα συνεχίσουν, όπως μπορούν εντός συνόρων, τις προπονήσεις. Όλα αυτά μέχρι νεωτέρας και με την ελπίδα πως στη συνέχεια θα αλλάξουν τα δεδομένα.

Πάντως, με τις εξελίξεις υπάρχει μεγάλη αγωνία και ανησυχία και δικαιολογημένη από τους αθλητές και τους προπονητές που βλέπουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να χαθεί ακόμη μια σεζόν. Αν συμβεί θα είναι καταστροφικό.

Δείτε Επίσης

Tihio Race Ultra Edition 2024

Tihio Race Ultra Edition 2024

Όταν κλείνει η διοργάνωση του Tihio Race Ultra Edition και οι αθλητές μιλούν με τα καλύτερα λόγια τότε δεν μπορεί παρά να νιώθουμε ικανοποίηση αλλά και ευθύνη για την επόμενη χρονιά!