“Κόβονται” οι προετοιμασίες στην Κύπρο

Οι εξελίξεις με το lockdown σε ολόκληρη τη χώρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, αλλάζει τα δεδομένα σε ότι αφορά τις προετοιμασίες στην Κύπρο.

Του Τόλη Λελεκίδη

Με δεδομένο πως και στο «νησί της Αφροδίτης» κάθε ημέρα υπάρχουν εξελίξεις, οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες με τους προπονητές τους που έχουν προγραμματίσει το επόμενο διάστημα προετοιμασίες στη Λευκωσία και στο προπονητικό κέντρο στο Γ.Σ.Π. πρέπει να τις ακυρώσουν. Ήδη κάποιοι αλλάζουν τα πλάνα τους και θα συνεχίσουν, όπως μπορούν εντός συνόρων, τις προπονήσεις. Όλα αυτά μέχρι νεωτέρας και με την ελπίδα πως στη συνέχεια θα αλλάξουν τα δεδομένα.

Πάντως, με τις εξελίξεις υπάρχει μεγάλη αγωνία και ανησυχία και δικαιολογημένη από τους αθλητές και τους προπονητές που βλέπουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να χαθεί ακόμη μια σεζόν. Αν συμβεί θα είναι καταστροφικό.

Δείτε Επίσης

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το 2nd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου!

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το 2nd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου!

Με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές κάθε ηλικίας, το διήμερο 17-18 Ιουνίου 2023, συμμετείχαν σε ένα από τα σημαντικότερα αθλητικό – τουριστικά γεγονότα της Ελλάδας.