“Κόβονται” οι προετοιμασίες στην Κύπρο

Οι εξελίξεις με το lockdown σε ολόκληρη τη χώρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, αλλάζει τα δεδομένα σε ότι αφορά τις προετοιμασίες στην Κύπρο.

Του Τόλη Λελεκίδη

Με δεδομένο πως και στο «νησί της Αφροδίτης» κάθε ημέρα υπάρχουν εξελίξεις, οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες με τους προπονητές τους που έχουν προγραμματίσει το επόμενο διάστημα προετοιμασίες στη Λευκωσία και στο προπονητικό κέντρο στο Γ.Σ.Π. πρέπει να τις ακυρώσουν. Ήδη κάποιοι αλλάζουν τα πλάνα τους και θα συνεχίσουν, όπως μπορούν εντός συνόρων, τις προπονήσεις. Όλα αυτά μέχρι νεωτέρας και με την ελπίδα πως στη συνέχεια θα αλλάξουν τα δεδομένα.

Πάντως, με τις εξελίξεις υπάρχει μεγάλη αγωνία και ανησυχία και δικαιολογημένη από τους αθλητές και τους προπονητές που βλέπουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να χαθεί ακόμη μια σεζόν. Αν συμβεί θα είναι καταστροφικό.

Δείτε Επίσης

Η προκήρυξη του 2ο WEST RUN

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2021, θα πραγματοποιηθεί από τον δήμο Αγ. Αναργύρων / Καματερού, για δεύτερη συνεχή χρονιά η δρομική διοργάνωση, με την επωνυμία 2ο WEST RUN, που θα περιλαμβάνει αποστάσεις 20 χιλιομέτρων, σκυταλοδρομία 20 χιλιομέτρων (2 Χ 10 χλμ),  5 χιλιομέτρων και παιδικό αγώνα 1 χιλιομέτρου. Την τεχνική επιμέλεια και υποστήριξη της διοργάνωσης έχει […]