Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη από την Βοκοτοπούλου στο τριπλούν

Η Αναστασία Βοκοτοπούλου “προσγειώθηκε” σήμερα στα 13,34 μ. (0,6) στο τριπλούν, στη διάρκεια του 3ου Αλεξανδρινού μίτινγκ και έγινε η κορυφαία Ευρωπαία της ηλικίας της (Γυναίκα Κ20) για το 2023.

Κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη από την Βοκοτοπούλου στο τριπλούν

Η αθλήτρια του Παναγιώτη Μπαλταδούρου πέτυχε μεγάλο ατομικό ρεκόρ (είχε 12,70 μ.) σημείωσε επίδοση επίδοση καλύτερη από το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 κι έδειξε πως στη διοργάνωση της Ιερουσαλήμ θα είναι σε θέση να διεκδικήσει μια θέση ψηλά στην κατάταξη.

Η 19χρονη αθλήτρια έδειξε σταθερότητα σε μεγάλες προσπάθειες, αφού είχε ακόμη άλματα στα 12,47 μ., 12,87 μ., 12,73 μ., 12,92 μ. και 13,16 μέτρα. Η ανερχόμενη αθλήτρια σημείωσε την τρίτη επίδοση στον κόσμο.

Τη δεύτερη θέση στο αγώνισμα κατέλαβε η επίσης 19χρονη Αλεξάντρα Μίτροβιτς με 13,10 (-2,0), αθλήτρια που επίσης έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Κ20.
Η Σωτηρία Ράπτη μπορεί να μη πήγε όσο μακριά θα ήθελε, ωστόσο πέτυχε το στόχο της, αφού σημείωσε επίδοση ΄καλύτερη από το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Η 20χρονη αθλήτρια είχε καλύτερη άλμα στα 12,97 μ. (1,5) και στους επόμενους αγώνες θα κυνηγήσει το ατομικό της 13,11 μέτρα. Η Ράπτη το 2022 ήταν έβδομη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 του Κάλι.

Διαβάστε ακόμη

Εξαιρετικό ντεμπούτο για τον Μιχάλη Αναστασάκη

Δείτε αποτελέσματα και Livestreaming μετάδοση

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!