Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Καλή παρουσία από τον Καραΐσκο στην Πράγα

Ο Παναγιώτης Καραΐσκος αγωνίστηκε σήμερα στον μαραθώνιο της Πράγας και πέτυχε την δεύτερη καλύτερη επίδοση της καριέρας του.

Καλή παρουσία από τον Καραΐσκο στην Πράγα

Ο αθλητής του Σταύρου Καρρέ κατέλαβε την 12η θέση με 2.19.02 και πέτυχε τον αρχικό του στόχο, που ήταν ένας χρόνος κάτω από τις 2 ώρες και 20 λεπτά. Ο 34χρονος έτρεξε για δεύτερη φορά στην καριέρα του σε χρόνο κάτω από 2.20.00.

Στην ίδια διοργάνωση συμμετείχε και η Γκλόρια Πριβιλέτζιο που ήταν 13η με 2.44.53. Η αθλήτρια πραγματοποίησε τον πρώτο της μαραθώνιο μετά τη γέννηση του παιδιού της. Η 35χρονη έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και αναμένεται να είναι στην επιθυμητή κατάσταση στον μαραθώνιο της Αθήνας τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!