Κωνσταντινούπολη 2023: Η Καραγιάννη 8.34 στα εμπόδια, τραυματισμός για Πεσιρίδου

Η Αναΐς Καραγιάννη μπορεί να έφυγε καλά στη κούρσα των 60 μ. εμπ. στο Ευρωπαϊκό της Τουρκίας, ωστόσο δεν έμεινε ικανοποιημένη από το 8.34 που είδε στο χρονόμετρο.

Κωνσταντινούπολη 2023: Η Καραγιάννη 8.34 στα εμπόδια, τραυματισμός για Πεσιρίδου

Η νεαρή αθλήτρια τερμάτισε στην 8η θέση της σειράς της και κατέλαβε την 29η θέση στο σύνολο των σειρών.
Η Καραγιάννη στη διάρκεια της σεζόν είχε καταφέρει να τερματίσει σε 8.18 και να πετύχει ατομικό ρεκόρ.

“Είμαι απογοητευμένη, ήθελα κάτι αρκετά καλύτερο. Ένιωθα καλά, έφυγα καλά, αλλά όπως και στις περισσότερες κούρσες μου έκανα μια κοιλιά ενδιάμεσα της κούρσες και δεν ξέρω που οφείλεται. Θα το βρω και θα το βελτιώσω. Πάμε για τον ανοιχτό τώρα.
Κρατάω την εμπειρία, γιατί δεν έχω εικόνες από τέτοιες διοργανώνεις. Δε νομίζω ωστόσο ότι αγχώθηκα. Γιατί αυτή την κοιλιά την κάνω και στους άλλους αγώνες. Θεωρώ πως αυτό έχει να κάνει με μένα και πρέπει να το φτιάξω”, είπε η Καραγιάννη μετά την κούρσα.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου δεν αγωνίστηκε τελικά στον προκριματικό των 60 μ. εξαιτίας τραυματισμού. Η αθλήτρια από την πρώτη προπόνηση στην Τουρκία είχε έντονη ενόχληση στο πόδι, ωστόσο μέχρι τελευταία στιγμή έκανε προσπάθεια να προλάβει. Παρόλα αυτά η ενόχληση που είχε σήμερα σε συνδυασμό με την εκτίμηση ότι πρόκειται για κάκωση την κράτησαν εκτός διοργάνωσης. Η αθλήτρια με την επιστροφή της στην Ελλάδα θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Δείτε Επίσης

Fitness Awards 2024

ο θεσμός που αναδεικνύει και επιβραβεύει τις σημαντικές προόδους στο χώρο του fitness.