Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Κωνσταντινούπολη 2023: Εξαιρετικός Καραλής και πρόκριση στον τελικό

Ο Εμμανουήλ Καραλής ολοκλήρωσε απόλυτα επιτυχημένα το πρώτο μέρος της δουλειάς του στο Ευρωπαϊκό της Τουρκίας, καθώς ξεπέρασε τα 5,75 μ. και προκρίθηκε στον τελικό του επί κοντώ.

Κωνσταντινούπολη 2023: Εξαιρετικός Καραλής και πρόκριση στον τελικό

Ο τέταρτος στη διοργάνωση της Γλασκόβης το 2019 και πέμπτος στο Παγκόσμιο του Μπέρμιγχαμ το 2018 δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει το πρώτο του μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση. Ο αθλητής έκανε τέσσερα έγκυρα άλμα στα στα 5,40 μ., 5,55 μ. και 5,65 μ., 5,75μ. και παράλληλα είχε την ευκαιρία να δει τον αγωνιστικό χώρο, στον οποίο αύριο το απόγευμα (18.18) θα επιδιώξει να κάνει το καλύτερο δυνατό. Η παρουσία των αθλητών στον προκριματικός του επί κοντώ προμηνύει πως ο αυριανός αγώνας θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και ανοιχτός για πολλούς αθλητές.

Ο προκριματικός διήρκησε αρκετή ώρα για αρκετούς άλτες, που χρειάστηκαν να κάνουν περισσότερες από μία προσπάθειες στα 5,75 μέτρα. Τελικά περίπου στις 12 παρά ώρα Τουρκίας οι αθλητές βγήκαν από τον αγωνιστικό χώρο. Πέντε από αυτούς πέρασε με το 5,75 μ. κι άλλοι τρεις με 5,65 μ. Ο Έλληνας αθλητής προκρίθηκε με την καλύτερη παρουσία. Εκτός τελικού έμειναν οι Κολέτ και Βλουν με χαμένες προσπάθειες στα 5,65 μέτρα. Την καλύτερη φετινή επίδοση έχει ο Γκούτορμσεν με 5,90 μέτρα.

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!