Καλή εμφάνιση Γρανιτσιώτη στα 38α Θώδεια στο Λουτράκι

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών όλων των ηλικιών έγιναν σήμερα οι αγώνες “38α Θώδεια” στο Λουτράκι.

Καλή εμφάνιση Γρανιτσιώτη στα 38α Θώδεια στο Λουτράκι

Ο Γιάννης Γρανιτσιώτης ήταν ο αθλητής που ξεχώρισε καθώς διένυσε τα 100 μ. σε 10.50 (0,6) πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο το 10.44 που είναι το ρεκόρ του από το 2018. Ο αθλητής πέτυχε επίδοση ίση με το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Ο αθλητής έτρεξε και στα 200 μ., όπου σημείωσε 20.87 (2,5) με τον άνεμο ευνοϊκό πάνω από το επιτρεπτό όριο. Ο αθλητής δείχνει να έχει αφήσει πίσω του τα προβλήματα των προηγούμενων ετών, που δεν του επέτρεπαν να τρέξει όσο γρήγορα μπορούσε.

Δεύτερος στα 100 μ. ήταν ο Βασίλης Στέφης με 10.67 σε μία ακόμη σταθερή εμφάνιση στη σεζόν και τρίτος ο Γεράσιμος Καμπίτσης με 10.81. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών η 17χρονη Ήβη Σενκαλά έτρεξε με τη βοήθεια του ανέμου 24.77 (2,4), ενώ στο ύψος ο Γιώργος Μανωλόπουλος πέρασε το 2,07 μέτρα.

Τους αγώνες διοργάνωσε ο ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Τα αποτελέσματα

Δείτε Επίσης

Axd Sprint Triathlon στην Αλεξανδρούπολη στις 7/7/24

Axd Sprint Triathlon στην Αλεξανδρούπολη στις 7/7/24

➨ Έναρξη: 08.30πμ ➨ Εκκίνηση – Τερματισμός – Ζώνη Αλλαγών: Νέα Παραλιακή Ζώνη – Ανάπλαση ➨ Συνδιοργάνωση: ΔΡΟΜΕΑΣ ΘΡΑΚΗΣ –Τ.Ο.Ε ➨ Υποστήριξη: Δήμος Αλεξανδρούπολης ➨ Αποστάσεις: 750μ κολύμβηση – 20 χλμ ποδήλατο – 5 χλμ τρέξιμο ➨ Ο αγώνας είναι ατομικός ή σκυταλοδρομία (ομάδα με 2 ή 3 άτομα, που ο καθένας συμμετέχει σε ένα ή δύο […]

H ανώτατη τιμητική διάκριση της Πολωνίας στον Πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο

H ανώτατη τιμητική διάκριση της Πολωνίας στον Πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο

Η ανώτατη τιμητική διάκριση της Πολωνίας απονεμήθηκε στον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρο Καπράλο για την πολυετή και πολύπλευρη προσφορά του στο Ολυμπιακό κίνημα και για την επιτυχία των Ευρωπαϊκών Αγώνων Κρακοβία – Μαλοπόλσκα 2023.