Μεγάλα ατομικά ρεκόρ από τις Ειρήνη Βασιλείου και Ισαβέλλα Κοτσαχείλη

Η Ειρήνη Βασιλείου πραγματοποίησε σήμερα πολύ καλή παρουσία στα 800 μ. στο μίτινγκ του Όρντιγκεμ και δικαιώθηκε για την επιλογή της να κάνει την μετάβαση στο αγώνισμα.

Μεγάλα ατομικά ρεκόρ από τις Ειρήνη Βασιλείου και Ισαβέλλα Κοτσαχείλη

Η πρωταθλήτρια των 400 μ. τερμάτισε την απόσταση σε 2.03.83 και πέτυχε μεγάλο ατομικό ρεκόρ. Η αθλήτρια την περσινή σεζόν έτρεξε την απόσταση σε 2.06.77, ενώ το χειμώνα έφτασε στη νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με 2.07.18. Η έμπειρη αθλήτρια με τη σημερινή της εμφάνιση έδειξε πως έχει το περιθώριο να κυνηγήσει ακόμη καλύτερες επιδόσεις.

Η Βασιλείου αγωνίστηκε σε αργή σειρά και δεν είχε τον συναγωνισμό που θα της επέτρεπε να σημειώσει έναν ακόμη καλύτερο χρόνο. Η αθλήτρια κατέλαβε την όγδοη θέση στο σύνολο των σειρών.

Στο ίδιο μίτινγκ αγωνίστηκε και η Ισαβέλλα Κοτσαχείλη που πέτυχε την 5η επίδοση όλων εποχών στα 3.000 μ. στιπλ. Η αθλήτρια του Σταύρου Καρρέ πραγματοποίησε πολύ καλή παρουσία, αφού διένυσε την απόσταση σε 9.58.21 και άφησε στην ιστορία το 10.17.80, που ήταν το ρεκόρ της από πέρυσι. Η αθλήτρια κατέλαβε την έκτη θέση στο αγώνισμα. Παράλληλα έδειξε πως τη φετινή σεζόν είναι σε θέση να τρέξει ακόμη γρηγορότερα την απόσταση. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών ο Γιώργος Σταμούλης ήταν 34ος με 8.53.67.

Δείτε Επίσης