Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ οδηγεί την επαγγελματική εξέλιξη στο Front Runners in Sports Management 5.0

Ντρισμπιώτη, Καγιαλής, Καραλής, Ορφανός μιλούν στο συνέδριο

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ οδηγεί την επαγγελματική εξέλιξη στο Front Runners in Sports Management 5.0

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στον χώρο της εκπαίδευσης στηρίζοντας για 3η συνεχή χρονιά το μεγαλύτερο συνέδριο για το αθλητικό management και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, το “Front Runners in Sports Management 5.0” που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 στοDeree – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος. Η πρώτη μέρα του συνεδρίου θα είναι υβριδική και οι δύο επόμενες θα γίνουν online, με δωρεάν παρακολούθηση για όλους τους ενδιαφερόμενους όλες τις μέρες.

Οι πρεσβευτές της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ στο Front Runners 5.0

Στο φετινό συνέδριο θα μιλήσουν και θα μεταφέρουν τις εμπειρίες τους από τον χώρο του αθλητισμού οι πρεσβευτές του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, η καλύτερη Ελληνίδα βαδίστρια όλων των εποχών, δύο φορές χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης, χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, ο καλύτερος Έλληνας άλτης του επί κοντώ, 4ος Ολυμπιονίκης στο Τόκιο Εμμανουήλ Καραλής, ο χάλκινος Ολυμπιονίκης στην ιστιοπλοΐα στο Ρίο και 8ος Ολυμπιονίκης στο Τόκιο Παύλος Καγιαλής και ο πρωταθλητής Ελλάδος στην ιστιοπλοΐα Γιάννης Ορφανός. Παράλληλα, τα έμπειρα στελέχη του Ομίλου και συγκεκριμένα η Corporate Affairs Manager της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, κα. Μάιρα Πασσιά και ο Marketing Specialist, Business Development Division SIXT Greece, κ. Antam El Malaouani, θα αναλύσουν το επιτυχημένο case study της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ και των επενδύσεών της στον αθλητισμό. Η ενότητα αυτή θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στις 15:30 μ.μ. στο Deree – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος με δυνατότητα δωρεάν online παρακολούθησής μέσα από την πλατφόρμα του συνεδρίου στο: www.front-runners.gr

Drive Change Speaker Contest Powered by ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., με κινητήρια δύναμη την αγάπη για την κίνηση και την εξέλιξη, συμμετέχει φέτος στο συνέδριο ως Platinum Χορηγός. Στο πλαίσιο της φετινής της δράσης,  διοργάνωσε τον διαγωνισμό Drive Change Speaker Contest Powered by ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ και προσκάλεσε όλους τους σπουδαστές, προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικών σπουδών να λάβουν μέρος και να κερδίσουν μια θέση στους ομιλητές του φετινού συνέδριου ετοιμάζοντας μια συναρπαστική παρουσίαση 10-15 λεπτών σχετικά με έναν από τους ακόλουθους τομείς: α) την Καινοτομία, ή β) τη Βιωσιμότητα ή γ) την Ηγεσία συνδυαστικά με τον χώρο του αθλητισμού. Οι καθηγητές του κολλεγίου και τα εκτελεστικά μέλη της επιτροπής φρόντισαν για τη διασφάλιση της αυστηρής και δίκαιης διαδικασίας της αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων. Ο νικητής της 1ης θέσης θα λάβει 500 ευρώ και μια αποκλειστική ευκαιρία να συμμετάσχει στο συνέδριο του 2023. Η 2η θέση θα λάβει 300 ευρώ και η 3η θέση 200 ευρώ. Επίσης, οι τρεις πρώτοι νικητές θα έχουν την απίστευτη ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά μερικούς εμπνευσμένους και καταξιωμένους αθλητές της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ.  

Στο πλαίσιο του φετινού συνεδρίου η Corporate Affairs Manager της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, κα. Μάιρα Πασσιά δήλωσε: «O όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ στηρίζει δραστηριότητες που αντικατοπτρίζουν τις αξίες και την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της εταιρείας. Ένας από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης μας είναι η Εκπαίδευση.  Στηρίζουμε ενέργειες που προσφέρουν ευκαιρίες στη μάθηση και την καινοτομία, και παράλληλα αξιοποιούν την έμφυτη δύναμη των νέων ανθρώπων για την πρόοδο. Στο πλαίσιο αυτό, στηρίζουμε το Front Runners in Sports Management για τρίτη συνεχή χρονιά και χορηγούμε τον διαγωνισμό Drive Change Speaker Contest Powered by ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ που προσφέρει πολλές ευκαιρίες και προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης στον χώρο της αθλητικής βιομηχανίας».

Δωρεάν Συμμετοχή & Πρόσβαση στην Εκπαίδευση

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν και η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ μέσω της συμμετοχής της επενδύει στην εκπαίδευση των σπουδαστών και των στελεχών της βαριάς βιομηχανίας του αθλητισμού για το παρόν και το μέλλον του Sports Management. Παράλληλα, βοηθάει στην προετοιμασία της πολύ σημαντικής αυτής αγοράς, ώστε να χτιστεί μια κοινότητα πιο δυνατή και πιο υγιής. Η στήριξη της συνεχούς εκπαίδευσης και της κατάρτισης της νέας γενιάς είναι άκρως απαραίτητη και αποτελεί μέρος της βιώσιμης ανάπτυξης και της κοινωνικής ευθύνης της διοργάνωσης και της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ.

Οι θεματικές ενότητες του φετινού συνεδρίου είναι αφιερωμένες στον Αθλητικό Τουρισμό, τη Βιωσιμότητα, τον Αθλητισμό και την Αθλητική Βιομηχανία.

Προφίλ ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Με κινητήρια δύναμη την αγάπη για την κίνηση και την εξέλιξη, η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., είναι η επίσημη, αποκλειστική διανομέας της YAMAHA MOTOR Co. Ltd., σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία, της PORSCHE AG και της SIXT, στην Ελλάδα.  Οι δραστηριότητές της  περιλαμβάνουν επίσης  το ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ, με  τρεις κάθετες μονάδες Yamaha και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.motodirect.gr, προσφέροντας, έτσι, μία ολοκληρωμένη, 360 εμπειρία πώλησης και υπηρεσιών.

Απασχολεί, στο σύνολό της, μία ομάδα με περισσότερους από 292 καταρτισμένους επαγγελματίες που εστιάζουν στις ανάγκες του κάθε πελάτη, ξεχωριστά, ενώ παράλληλα έχουν υψηλό αίσθημα ευθύνης, απέναντι στο δίκτυο συνεργατών, τους μετόχους, καθώς και το ευρύτερο καταναλωτικό κοινό.

Με τις πωλήσεις του Ομίλου να αυξάνονται δυναμικά και να ανέρχονται στα 132 εκατομμύρια ευρώ το 2022, και με τη μεταφορά μας στις νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο Μαρούσι, όλοι μαζί εργαζόμαστε συντονισμένα και ακόμα πιο αποτελεσματικά, ανεβάζοντας συνεχώς τον πήχη και θέτοντάς κάθε μέρα, ακόμα υψηλότερους στόχους .

Με γνώμονα την πρωτοπορία και την τεχνογνωσία, δεσμευόμαστε να πρωταγωνιστήσουμε, στον τομέα του mobility, συνεχίζοντας, με το ίδιο πάθος, το έργο μας. Μένουμε πιστοί στο όραμά μας, για συνεχή εξέλιξη, με πρωτοποριακής τεχνολογίας προϊόντα και άριστες υπηρεσίες, έχοντας σαν απώτερο στόχο μας, να μετατρέψουμε την οδηγική εμπειρία σε απόλαυση, για κάθε έναν από εσάς. 

Δείτε Επίσης