Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

12ος Ημιμαραθώνιος Αιγιαλείας

Η Αιγιαλεία, μια περιοχή που συνδυάζει τον πλούτο της ιστορίας, τον πολιτισμό, το φυσικό κάλλος και τη γαστρονομία, φιλοξενεί τον 12ο Ημιμαραθώνιο Αιγιαλείας, που διοργανώνει με υπερηφάνεια ο Αθλητικός Σύλλογος Αιγίου “ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ”.

12ος Ημιμαραθώνιος Αιγιαλείας

Από τον βασιλικό παράδεισο της αρχαιότητας μέχρι τη σύγχρονη Αιγιαλεία του πολιτισμού, οι δρομείς θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία. Σε αυτήν τη γη των αρωμάτων, των χρωμάτων και των γεύσεων, καλούμε όλους τους λάτρεις του τρεξίματος να συμμετάσχουν σε αυτό το αθλητικό γεγονός.

Ημερομηνία: Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024

Τοποθεσία: Δήμος Αιγιαλείας

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο 12ος Ημιμαραθώνιος Αιγιαλείας προσφέρει μια μοναδική διαδρομή με το γαλάζιο του Κορινθιακού κόλπου και τα βουνά της Αχαΐας ως φόντο. Μια πιστοποιημένη διαδρομή με εξαιρετική ομαλότητα, που σας καλεί να γίνετε μέρος μιας αξέχαστης αθλητικής εμπειρίας.

Περιγραφή διαδρομής 5χλμ: Ένας παραλιακός αγώνας με εκκίνηση από την παραλία του Αιγίου, που σας οδηγεί προς την Αλυκή Αιγίου, αγκαλιάζοντας την ομορφιά του Κορινθιακού κόλπου.

Περιγραφή διαδρομής 1,5χλμ:  Ένας επίπεδος αγώνας, απολαυστικός για όλες τις ηλικίες.

Ελάτε να ανακαλύψετε την Αιγιαλεία μέσα από τα δρομικά βήματα σας και να γίνετε μέρος μιας αξέχαστης αθλητικής στιγμής. Κάντε το πρώτο βήμα προς τη γραμμή εκκίνησης, κάνοντας την εγγραφή σας εδώ:

https://event.athletopia.com/imimarathoniosaigialeias2024

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!