12ος Ημιμαραθώνιος Αιγιαλείας

Η Αιγιαλεία, μια περιοχή που συνδυάζει τον πλούτο της ιστορίας, τον πολιτισμό, το φυσικό κάλλος και τη γαστρονομία, φιλοξενεί τον 12ο Ημιμαραθώνιο Αιγιαλείας, που διοργανώνει με υπερηφάνεια ο Αθλητικός Σύλλογος Αιγίου “ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ”.

12ος Ημιμαραθώνιος Αιγιαλείας

Από τον βασιλικό παράδεισο της αρχαιότητας μέχρι τη σύγχρονη Αιγιαλεία του πολιτισμού, οι δρομείς θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία. Σε αυτήν τη γη των αρωμάτων, των χρωμάτων και των γεύσεων, καλούμε όλους τους λάτρεις του τρεξίματος να συμμετάσχουν σε αυτό το αθλητικό γεγονός.

Ημερομηνία: Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024

Τοποθεσία: Δήμος Αιγιαλείας

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο 12ος Ημιμαραθώνιος Αιγιαλείας προσφέρει μια μοναδική διαδρομή με το γαλάζιο του Κορινθιακού κόλπου και τα βουνά της Αχαΐας ως φόντο. Μια πιστοποιημένη διαδρομή με εξαιρετική ομαλότητα, που σας καλεί να γίνετε μέρος μιας αξέχαστης αθλητικής εμπειρίας.

Περιγραφή διαδρομής 5χλμ: Ένας παραλιακός αγώνας με εκκίνηση από την παραλία του Αιγίου, που σας οδηγεί προς την Αλυκή Αιγίου, αγκαλιάζοντας την ομορφιά του Κορινθιακού κόλπου.

Περιγραφή διαδρομής 1,5χλμ:  Ένας επίπεδος αγώνας, απολαυστικός για όλες τις ηλικίες.

Ελάτε να ανακαλύψετε την Αιγιαλεία μέσα από τα δρομικά βήματα σας και να γίνετε μέρος μιας αξέχαστης αθλητικής στιγμής. Κάντε το πρώτο βήμα προς τη γραμμή εκκίνησης, κάνοντας την εγγραφή σας εδώ:

https://event.athletopia.com/imimarathoniosaigialeias2024

Δείτε Επίσης

Τρέχουμε για τον ΙΩΝΑ ΑμεΑ στο 3ο Αθλητικό διήμερο δήμου Πηνειού

Τρέχουμε για τον ΙΩΝΑ ΑμεΑ στο 3ο Αθλητικό διήμερο δήμου Πηνειού

Ο Ιωνάς Τμήμα Θεραπευτικής Αγωγής ΑμεΑ σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Πηνειού και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας,  στο Βαρθολομιό του Νομού Ηλείας (παραλία Θίνες) , διοργανώνει αθλητική εκδήλωση το Σάββατο 22 & την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024.