Η εθνική ομάδα βάδην αναχωρεί την Παρασκευή για την Τσεχία

Η εθνική ομάδα βάδην αναχωρεί την Παρασκευή (19/5) για την Τσεχία, προκειμένου να συμμετάσχει την Κυριακή (21/5), στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων βάδην στο Πόντεμπράντι.

Η εθνική ομάδα βάδην αναχωρεί την Παρασκευή για την Τσεχία

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη είναι το μεγάλο όνομα της αποστολή κι ένα από τα μεγαλύτερα της διοργάνωσης. Η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 20χλμ. βάδην θα έχει την ευκαιρία να κάνει ένα δυνατό τεστ σε έναν αγώνα, δύο χρόνια από τη νίκη της στην ίδια διοργάνωση στα 35χλμ. βάδην. Η χώρα μας μετέχει στο αγώνισμα με ομαδικό, αφού εκτός της Ντρισμπιώτη θα λάβουν θέση εκκίνησης τόσο η Χριστίνα Παπαδοπούλου όσο και η Όλγα Φιάσκα.

Η αποστολή μας θα συμμετάσχει στους αγώνες με επτά γυναίκες και δύο Άνδρες. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Αλέξανδρος Παπαμιχάηλ, στην πρώτη του εμφάνιση στα 20χλμ. με στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η ομάδα μας θα επιστρέψει στην Αθήνα τη Δευτέρα.

Το πρόγραμμα και οι ελληνικές συμμετοχές (ώρες Ελλάδας)
08.30 35χλμ. βάδην Γυναικών Φιλτισάκου/Κουρκουτσάκη/Αλικανιώτη
08.30 35χλμ. βάδην Ανδρών Καύκας
12.40 20χλμ. βάδην Γυναικών Ντρισμπιώτη/Παπαδοπούλου/Φιάσκα
15.10 20χλμ. βάδην Ανδρών Παπαμιχαήλ
18.25 10χλμ. βάδην Γυναικών Αντωνοπούλου

Δείτε Επίσης

Τρέχουμε για τον ΙΩΝΑ ΑμεΑ στο 3ο Αθλητικό διήμερο δήμου Πηνειού

Τρέχουμε για τον ΙΩΝΑ ΑμεΑ στο 3ο Αθλητικό διήμερο δήμου Πηνειού

Ο Ιωνάς Τμήμα Θεραπευτικής Αγωγής ΑμεΑ σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Πηνειού και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας,  στο Βαρθολομιό του Νομού Ηλείας (παραλία Θίνες) , διοργανώνει αθλητική εκδήλωση το Σάββατο 22 & την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024.