Γκούσιν: “Δεν τα παρατάω!” (vid)

Η Τατιάνα Γκούσιν έκανε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στην καλοκαιρινή περίοδο με το 1,92 μ. που ξεπέρασε στο Filothei Women Gala. Επίδοση που αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ για τον ανοιχτό στίβο! Η πρωταθλήτρια του ύψους έχει αφήσει πίσω της τα προβλήματα των τραυματισμών και κοιτά με αισιδοξία τόσο τη φετινή αγωνιστική χρονιά όσο και την επόμενη.

Γκούσιν: “Δεν τα παρατάω!” (vid)

Θέλει πείσμα, υπομονή και τρέλα”, λέει η 29χρονη άλτρια του ύψους αναφερόμενη στην αποκατάσταση ενός τραυματισμού και συνεχίζει: “Πάντα θέλω να αγωνίζομαι. Όταν άφησα τον κλειστό στίβο φέτος γιατί πονούσα υπερβολικά μου κακοφάνηκε”. 

Το δυνατό μου χαρακτηριστικό είναι ότι δεν τα παρατάω. Αν βάλω έναν στόχο θα τον φέρω εις πέρας. Το δύσκολο είναι να πειστώ ότι μπορώ να τα καταφέρω. Πέρυσι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η Ιωάννα (σ.σ. Σιώμου) μου είχε φάει τα αυτιά ότι μπορώ να μπω τελικό. Μια που μου το είπε, μια που το πίστεψα μια που το έκανα”, συνεχίζει η Γκούσιν. 

Η περσινή της είσοδο στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Μονάχου και η 9η θέση που κατέλαβε της δίνει την ώθηση που χρειάζονταν σε σχέση με τις μεγάλες διοργανώσεις: “Κάθε φορά που περνάς ένα επίπεδο στον αθλητισμό μετά συνειδητοποιείς ότι ανήκεις εκεί. Όπως την πρώτη φορά που βγαίνεις σε ένα μίτινγκ και στην αρχή μπορεί να λες ώπα ώπα τι κάνω εδώ. Και μετά αγωνίζεσαι και βλέπεις ότι ανήκεις εκεί και νιώθεις άνετα. Πλέον ναι το βλέπω ότι ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι πιο άνετος σαν αγώνας και διεκδικώ κάτι παραπάνω απλά και μόνο από τη συμμετοχή”.

Όσο για τις επιδόσεις που περιμένει να βγάλει φέτος τόνισε: “Πέρυσι ήμουν στο 1,90 μ. γιατί είχα 4 με 5 άλματα στα πόδια μου επειδή πονούσα. Φέτος έχω βγάλει μια προετοιμασία χωρίς πόνο θέλω να δω που μπορώ να φτάσω. Θεωρώ ότι είμαι έτοιμη για πάνω από 1,90 μέτρα. Όποτε κι αν βγουν αυτά τα άλματα θα είμαι χαρούμενη”.

* Η συνέντευξη της Τατιάνας Γκούσιν έγινε δύο ημέρες πριν από τον αγώνα της στο Filothei Women Gala

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη στο κανάλι του ΣΕΓΑΣ στο YouTube

Δείτε Επίσης

Axd Sprint Triathlon στην Αλεξανδρούπολη στις 7/7/24

Axd Sprint Triathlon στην Αλεξανδρούπολη στις 7/7/24

➨ Έναρξη: 08.30πμ ➨ Εκκίνηση – Τερματισμός – Ζώνη Αλλαγών: Νέα Παραλιακή Ζώνη – Ανάπλαση ➨ Συνδιοργάνωση: ΔΡΟΜΕΑΣ ΘΡΑΚΗΣ –Τ.Ο.Ε ➨ Υποστήριξη: Δήμος Αλεξανδρούπολης ➨ Αποστάσεις: 750μ κολύμβηση – 20 χλμ ποδήλατο – 5 χλμ τρέξιμο ➨ Ο αγώνας είναι ατομικός ή σκυταλοδρομία (ομάδα με 2 ή 3 άτομα, που ο καθένας συμμετέχει σε ένα ή δύο […]