Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Ενίσχυση των Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού με βάση τις προπονητικές τους ανάγκες

Η ενίσχυση και στελέχωση των Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού (ΚΥΑ) της χώρας, με βάση τις προπονητικές τους ανάγκες είναι μία από τις προτεραιότητες της Ομοσπονδίας για τη νέα χρονιά. 

Ενίσχυση των Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού με βάση τις προπονητικές τους ανάγκες

Η λίστα με τους τεχνικούς, που θα ανακοινωθεί στο συμβούλιο της Δευτέρας (7/11), έχει ως στόχο να εξασφαλίσει την περαιτέρω ενίσχυση των Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού και να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τη δυναμική τους.

Προτεραιότητα του ΣΕΓΑΣ είναι να υπάρχουν Ομοσπονδιακοί προπονητές όλων των ειδικοτήτων σε όλα τα Κέντρα Υψηλού Αθλητισμού, ώστε αθλητές και αθλήτριες που μεταβαίνουν σε αυτά από την επαρχία να συνεχίζουν αδιάκοπα την προπόνηση τους σε υψηλό επίπεδο.

Τα Κέντρα Υψηλού Αθλητισμού φιλοξενούν τον κύριο όγκο των μελών της εθνικής ομάδας, καθώς και ανερχόμενους αθλητές και αθλήτριες και είναι σημαντικό να διαθέτουν το απαραίτητο προπονητικό δυναμικό.

Η Ομοσπονδία δε στέκεται μόνο στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, αλλά και στην αναβάθμιση των συνθηκών προπόνησης στα τρία Κέντρα. Ήδη είναι σε εξέλιξη η ανακαίνιση και ο εκσυγχρονισμός των αιθουσών ενδυνάμωσης των Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού.

Δείτε Επίσης

3° Νάουσα Βέρμιο trail

Η Περιφερειακή ενότητα Ημαθίας, ο Δήμος Ηρωικής πόλεως Νάουσας και ο σύλλογος Νάουσα Βέρμιο Trail συνδιοργανώνουν τον αγώνα ορεινού τρεξίματος «3° Νάουσα Βέρμιο trail» την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021.

Η Schneider Electric κάνει «Άλμα Ζωής» συμμετέχοντας στο Greece Race for the Cure 2022

Η Schneider Electric κάνει Άλμα Ζωής συμμετέχοντας στο Greece Race for the Cure 2022

Η Schneider Electric, ο ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης της ενέργειας και του αυτοματισμού, συμμετείχε στο Greece Race for the Cure 2022, με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού γύρω από τον καρκίνο του μαστού.