Δεν θα διεξαχθεί το μίτινγκ του Κότμπους

Δυστυχώς άλλο ένα μίτινγκ οδηγήθηκε σε ακύρωση και αφορά το παραδοσιακό μίτινγκ αλμάτων Springer-Meeting Cottbus.

Του Τόλη Λελεκίδη

Οι διοργανωτές ενημέρωσαν πως ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 27 Ιανουαρίου του 2021 δεν θα διεξαχθεί. Κύρια αιτία φυσικά η πανδημία με τον κορωνοϊό σε συνδυασμό με το γεγονός πως δεν θα υπάρχουν θεατές. Το γερμανικό μίτινγκ θα ήταν για πρώτη φορά στην κατηγορία WACT Bronze. Στο μίτινγκ γίνονταν το επί κοντώ ανδρών και το ύψος γυναικών.

Ν’ αναφέρουμε πως ήταν από τους αγώνες που είχε σχεδόν πάντα στο πρόγραμμά του ο Κώστας Φιλιππίδης, στα πλαίσια προετοιμασίας του για τη μεγάλη διοργάνωση στον κλειστό. Την περσινή σεζόν είχε πάρει την 4η θέση με άλμα στα 5,70μ. και είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 5,80μ.

Αναλυτικά οι υπόλοιπες θέσεις του στο μίτινγκ: 2018: 3ος με 5,73μ., 2017: 3ος με 5,68μ., 2016: 4ος με 5,60μ., 2015: 3ος με 5,60μ., 2014: 2ος με 5,50μ., 2012: 1ος με 5,72μ. Να σημειώσουμε ότι το μίτινγκ ξεκίνησε το 2003.

Δείτε Επίσης

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ!

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.