Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Δεν θα διεξαχθεί το μίτινγκ του Κότμπους

Δυστυχώς άλλο ένα μίτινγκ οδηγήθηκε σε ακύρωση και αφορά το παραδοσιακό μίτινγκ αλμάτων Springer-Meeting Cottbus.

Του Τόλη Λελεκίδη

Οι διοργανωτές ενημέρωσαν πως ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 27 Ιανουαρίου του 2021 δεν θα διεξαχθεί. Κύρια αιτία φυσικά η πανδημία με τον κορωνοϊό σε συνδυασμό με το γεγονός πως δεν θα υπάρχουν θεατές. Το γερμανικό μίτινγκ θα ήταν για πρώτη φορά στην κατηγορία WACT Bronze. Στο μίτινγκ γίνονταν το επί κοντώ ανδρών και το ύψος γυναικών.

Ν’ αναφέρουμε πως ήταν από τους αγώνες που είχε σχεδόν πάντα στο πρόγραμμά του ο Κώστας Φιλιππίδης, στα πλαίσια προετοιμασίας του για τη μεγάλη διοργάνωση στον κλειστό. Την περσινή σεζόν είχε πάρει την 4η θέση με άλμα στα 5,70μ. και είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 5,80μ.

Αναλυτικά οι υπόλοιπες θέσεις του στο μίτινγκ: 2018: 3ος με 5,73μ., 2017: 3ος με 5,68μ., 2016: 4ος με 5,60μ., 2015: 3ος με 5,60μ., 2014: 2ος με 5,50μ., 2012: 1ος με 5,72μ. Να σημειώσουμε ότι το μίτινγκ ξεκίνησε το 2003.

Δείτε Επίσης

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Υποστήριξη κορυφαίου επιπέδου για κάθε έναν από τους συμμετέχοντες στους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, καθώς και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων για όλη την οικογένεια, περιλαμβάνει ο 18ος Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, που υπόσχεται να συνεχίσει την απόλυτα επιτυχημένη παράδοσή του και να ανεβάσει φέτος τον πήχη ακόμα ψηλότερα!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφώνγια τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφών για τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Την παράταση των εγγραφών αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή του 18ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, ανταποκρινόμενη στο εντυπωσιακό ενδιαφέρον για συμμετοχή στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα!