Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Δεκατέσσερις αθλητές και αθλήτριες ξεκινούν τις σπουδές τους στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Για μία ακόμη χρονιά ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με το ΙΕΚ Ακμή παρέχει τη δυνατότητα σε αθλητές και αθλήτριές από όλη τη χώρα να βελτιώσουν το μέλλον τους, σπουδάζοντας σε μία από τις πολλές ειδικότητες του μεγαλύτερου ιδιωτικού ομίλου εκπαίδευσης στη χώρα. 

Δεκατέσσερις αθλητές και αθλήτριες ξεκινούν τις σπουδές τους στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Η Ομοσπονδία εξασφάλισε συνολικά 14 υποτροφίες, που από σήμερα χρησιμοποιούνται από αθλητές και αθλήτριές της δύναμης του ΣΕΓΑΣ, δίνοντας προτεραιότητα σε όσες και όσους δεν έχουν λάβει υποτροφία στο παρελθόν και δεν έχουν άλλη εκπαίδευση.

Τη φετινή χρονιά το IEK AKMH συμπληρώνει 50 χρόνια πρωτοπορίας, εξειδίκευσης και καινοτομίας. Στο πλαίσιο της σταθερής, την τελευταία δεκαετία, συνεργασίας με τον ΣΕΓΑΣ, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ δίνει τη δυνατότητα με το πρόγραμμα επιβράβευσης ΑΚΜΗ PLUS, σε όλους τους εργαζομένους, στα μέλη των οικογενειών τους και φυσικά στο δίκτυο αθλητών, προνομιακά δίδακτρα, σταθερά για όλα τα έτη φοίτησης, σε οποιοδήποτε πρόγραμμα σπουδών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε Αθήνα, Πειραιά και Ελληνικό, για την ακαδημαϊκή χρονιά 2022-2023.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, είναι το μεγαλύτερο ιδιωτικό ΙΕΚ στην Ελλάδα έχοντας διαγράψει, 50 χρόνια τώρα, μια δυναμική πορεία στον χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης. Στη διάρκεια της πορείας του έχει ανακηρυχθεί 1 από τα 7 καλύτερα Εκπαιδευτήρια της Ευρώπης, ενώ αποτελεί το πρώτο ΙΕΚ στη χώρα που έγινε μέλος Πανευρωπαϊκού Δικτύου Κατάρτισης. Τον Μάϊο του 2022, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ επιλέχθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως το πιο Καινοτόμο ΙΕΚ της Ευρώπης.

Δείτε Επίσης

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο Μαραθώνιος Κρήτης

Με ρεκόρ εγγραφών τους 2.800 δρομείς και ρεκόρ τερματισάντων στον Μαραθώνιο δρόμο  από όλη την Κρήτη, την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό ολοκληρώθηκε ο 8ος μαραθώνιος Κρήτης ο οποίος ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Ειρηναίου Γαλανάκη. Με πάνω από 300 εθελοντές και 50 μοτοσυκλέτες των Λεσχών Varadero  και Κλασσικής  και παραπάνω από 200 μέλη της Τροχαίας […]