Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Aργυρός ο Λιβανός στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Πίστας

Μεγάλη επιτυχία για την Εθνική Ομάδα Πίστας από έναν πολύ μεγάλο αθλητή!!

Aργυρός ο Λιβανός στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Πίστας

Ο Κωσταντίνος Λιβανός κέρδισε την 2η θέση στο αγώνισμα του  Keirin  Ευρώπης Νέων U23 στην Anadia της Πορτογαλίας! Είναι απίστευτο το πόσο πολύ ήθελε την διάκριση αυτή ο Κωσταντίνος Λιβανός ο οποίος το τελευταίο διάστημα ζούσε και ανέπνεε για αυτό το Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα! Και να που κατάφερε να φέρει σε πέρας τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Εθνική Ομάδα Πίστας, κερδίζοντας το Ασημένιο μετάλλιο! Η εικόνα του photo finish συγκλονίζει και αποτυπώνει την πραγματικότητα! Για πολύ ελάχιστα εκατοστά έχασε την φανέλα του Πρωταθλητή Ευρώπης πάνω στην γραμμή του τερματισμού, αλλά έκανε όλους εμάς να αισθανθούμε πολύ υπερήφανοι καθώς είδαμε και απολαύσαμε την ασταμάτητη μαχητικότητά του.

Η σημερινή επιτυχία του Κωσταντίνου Λιβανού είναι από τις μεγαλύτερες στην ιστορία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας σε Διεθνές επίπεδο!

Συγχαρητήρια αξίζουν στους Ομοσπονδιακούς Προπονητές Λάμπρο Βασιλόπουλο, και Στέργιο Σαλπαδήμο και σε όλα τα μέλη της Εθνικής που αγωνίστηκαν στην Anadia, καθώς και στον έφορο της Εθνικής Ομάδας Γιάννη Παπασταματάκη για την υποστήριξη που παρέχει σε όλους τους διεθνείς Αθλητές.

Η Εθνική Ομάδα επιστρέφει σήμερα από την Πορτογαλία.

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!