Αν το τέλειο event είχε τίτλο, θα έγραφε «Τρίτη, 20 Ιουνίου – SAUCONYStore – Γλυφάδα»!

Το νο 1 running brand στον κόσμο, υποδέχθηκε τους larger-than-life Έλληνες νικητές του Μαραθωνίου Αθήνας Χαράλαμπο Πιτσώλη και Ελευθερία Πετρουλάκη αλλά και την υπόλοιπη running dream-team των πρωταθλητών και πρωταθλητριών Ελλάδας σε ένα party που μόνο η SAUCONY θα μπορούσε να δημιουργήσει. Μαζί τους, οι δεκάδες επώνυμοι καλεσμένοι από τον χώρο της δημοσιογραφίας, των επιχειρήσεων, του ραδιοφώνου, της μόδας & των social media αλλά και οι αμέτρητοι fans της μάρκας, που γιόρτασαν το επίσημο opening του νέου καταστήματος στο πιο hot-right-now σημείο της Γλυφάδας (Κύπρου 59).

Οι μουσικές του DJ Maarkk έδωσαν τον ρυθμό, τα social media πήραν φωτιά, τα hashtags του #SauconyGlyfada  έγιναν viral & εμείς απολαύσαμε super φωτογραφίες, insta stories και φυσικά το απίστευτο finger food με υπογραφή Pere Ubu και τα δροσερά cocktails της Stoli Vodka.

H περιήγηση στο εσωτερικό του νέου καταστήματος SAUCONY ήταν εξίσου εντυπωσιακή: ένα πραγματικό ταξίδι στην καινοτομία, στις επιδόσεις και στην ασύλληπτη άνεση που προσφέρει το αμερικάνικο brand, εξαιρετικά αφιερωμένο στους running enthusiasts των Νοτίων προαστίων.  Με τεχνολογίες στα running shoes & στην performance ένδυση που ξεπερνούν την φαντασία και με την χαρακτηριστική retro-αισθητική της σειράς sneakers για τις πιο casual εμφανίσεις, η SAUCONY δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της απόλυτης κυριαρχίας της: η εκλεκτή της καρδιάς των ειδικών, το brand με τις περισσότερες βραβεύσεις για τα καλύτερα running shoes παγκοσμίως, θα συνεχίσει να γράφει την ιστορία του running, όπως κάνει για περισσότερα από 120 χρόνια.

Δείτε Επίσης