Ανακοίνωση Γιάννη Μπόλλα

Από το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ λάβαμε και δημοσιεύουμε αυτούσια την ανακοίνωσή του:

Με γνώμονα πάντα το καλό του Ελληνικού Κλασικού Αθλητισμού, την ανάδειξη και την αξιοποίηση των αθλητών μέσω μηχανισμών προόδου και προοπτικής ανάπτυξης και κυρίως με γνώμονα την δημοκρατική και διαφανή λειτουργία των διοικήσεων του ΣΕΓΑΣ, διαχωρίζω τη θέση μου από την εν γένει πολιτική της παράταξης με την οποία εξελέγη ως μέλος της νυν διοίκησης του ΣΕΓΑΣ και προσχωρώ στην  «ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ».

Εκφράζω τις ευχαριστίες μου για την πολυετή συνεργασία μου στα Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, προς όλα τα αξιόλογα στελέχη τα οποία κατέθεσαν την γνώση  και την εμπειρία τους, προς όφελος του Ελληνικού Στίβου και των Ελλήνων αθλητών.

Η απόφασή μου να συμπορευθώ με την «Αναγέννηση», απορρέει από την βεβαιότητα πως η νέα παράταξη, είναι έτοιμη να διοικήσει  και να υπηρετήσει, την Αρχαιότερη Ελληνική Ομοσπονδία με υπευθυνότητα, διαφάνεια, καινοτομία και αποτελεσματικότητα, θεσμικά και συγκροτημένα, ανοίγοντας  νέους και πλατείς ορίζοντες

Προσβλέποντας σε ένα Στίβο Ευρωπαϊκών Υποδομών, σε μια Ηγεσία σταθερή και στη χρηστή Διοίκηση, η δήλωση της προσχώρησής μου στην παράταξη της «Αναγέννησης», βρίσκεται σε άμεση ισχύ.

Γιάννης Μπόλλας

Μέλος Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ

Δείτε Επίσης