Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Ανακοίνωση Γιάννη Μπόλλα

Από το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ λάβαμε και δημοσιεύουμε αυτούσια την ανακοίνωσή του:

Με γνώμονα πάντα το καλό του Ελληνικού Κλασικού Αθλητισμού, την ανάδειξη και την αξιοποίηση των αθλητών μέσω μηχανισμών προόδου και προοπτικής ανάπτυξης και κυρίως με γνώμονα την δημοκρατική και διαφανή λειτουργία των διοικήσεων του ΣΕΓΑΣ, διαχωρίζω τη θέση μου από την εν γένει πολιτική της παράταξης με την οποία εξελέγη ως μέλος της νυν διοίκησης του ΣΕΓΑΣ και προσχωρώ στην  «ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ».

Εκφράζω τις ευχαριστίες μου για την πολυετή συνεργασία μου στα Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, προς όλα τα αξιόλογα στελέχη τα οποία κατέθεσαν την γνώση  και την εμπειρία τους, προς όφελος του Ελληνικού Στίβου και των Ελλήνων αθλητών.

Η απόφασή μου να συμπορευθώ με την «Αναγέννηση», απορρέει από την βεβαιότητα πως η νέα παράταξη, είναι έτοιμη να διοικήσει  και να υπηρετήσει, την Αρχαιότερη Ελληνική Ομοσπονδία με υπευθυνότητα, διαφάνεια, καινοτομία και αποτελεσματικότητα, θεσμικά και συγκροτημένα, ανοίγοντας  νέους και πλατείς ορίζοντες

Προσβλέποντας σε ένα Στίβο Ευρωπαϊκών Υποδομών, σε μια Ηγεσία σταθερή και στη χρηστή Διοίκηση, η δήλωση της προσχώρησής μου στην παράταξη της «Αναγέννησης», βρίσκεται σε άμεση ισχύ.

Γιάννης Μπόλλας

Μέλος Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ

Δείτε Επίσης

Δεκατέσσερις αθλητές και αθλήτριες ξεκινούν τις σπουδές τους στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Δεκατέσσερις αθλητές και αθλήτριες ξεκινούν τις σπουδές τους στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Για μία ακόμη χρονιά ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με το ΙΕΚ Ακμή παρέχει τη δυνατότητα σε αθλητές και αθλήτριές από όλη τη χώρα να βελτιώσουν το μέλλον τους, σπουδάζοντας σε μία από τις πολλές ειδικότητες του μεγαλύτερου ιδιωτικού ομίλου εκπαίδευσης στη χώρα. 

Atromitos Race Sifnos 2022 _ Έναρξη εγγραφών

Κάτι νέο έρχεται στην Σίφνο από τον Atromito…. Το σύνθημα μας σταθερό και μας ξεσηκώνει!Έλα… Μη Φοβάσαι!!! Κλείσιμο εγγραφών στις 30 Ιουνίου ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Στο νησί της Σίφνου, στις 8, 9 και 10 Ιουλίου 2022 θα πραγματοποιηθεί μια τριήμερη αθλητική εκδήλωση, η οποία θα περιλαμβάνει μια ομαδική κολυμβητική εξόρμηση (υπέρ) απόστασης 7000 μέτρων και έναν […]