Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Υπέρ της διαμαρτυρίας των αθλητών ο Sebastian Coe

Ο πρόεδρος της World Athletics, Sebastian Coe τάχθηκε υπέρ του δικαιώματος διαμαρτυρίας των αθλητών στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο.

Ο Βρετανός αξιωματούχος στη διάρκεια επίσκεψής του στην ιαπωνική πρωτεύουσα δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ήμουν πολύ ξεκάθαρος. Αν ένας αθλητής θέλει να γονατίσει στο βάθρο, τότε το υποστηρίζω. Οι αθλητές είναι μέρος του κόσμου και θέλουν να αντανακλούν τον κόσμο στον οποίο ζουν. Για μένα είναι απολύτως δεκτό».

Ως γνωστόν η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή σύμφωνα με το καταστατικό της απαγορεύει στους αθλητές να κάνουν οποιαδήποτε πολιτική χειρονομία στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Τον τελευταίο καιρό όμως, με αφορμή τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στις ΗΠΑ με την αστυνομική βία, η συζήτηση έχει ανοίξει. Είναι πολύ πιθανόν στη διάρκεια των Αγώνων πολλοί αθλητές να θέλουν να διαμαρτυρηθούν με κάποιο τρόπο. Απομένει αν η ΔΟΕ πάρει κάποια σχετική απόφαση.

Δείτε Επίσης

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Υποστήριξη κορυφαίου επιπέδου για κάθε έναν από τους συμμετέχοντες στους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, καθώς και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων για όλη την οικογένεια, περιλαμβάνει ο 18ος Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, που υπόσχεται να συνεχίσει την απόλυτα επιτυχημένη παράδοσή του και να ανεβάσει φέτος τον πήχη ακόμα ψηλότερα!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφώνγια τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφών για τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Την παράταση των εγγραφών αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή του 18ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, ανταποκρινόμενη στο εντυπωσιακό ενδιαφέρον για συμμετοχή στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα!