Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Ακυρώθηκε ο αγώνας που προγραμμάτιζε στην Ιταλία

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ συνεχίζει την προετοιμασία του και μπορεί όλα ως τώρα να κυλούν ομαλά στις προπονήσεις, αλλά του λείπουν οι αγώνες.

Του Τόλη Λελεκίδη

Μάλιστα, το προσεχές Σάββατο στην Όστια είχε προγραμματίσει να πάρει μέρος σε μίτινγκ στα 50χλμ. βάδην, αλλά δυστυχώς ενημερώθηκε από τους διοργανωτές πως ο αγώνας ακυρώνεται.

«Η προετοιμασία πάει πολύ καλά και έχω τη δυνατότητα στην Καρδίτσα να συνεχίζω χωρίς πρόβλημα τις προπονήσεις μου. Δυστυχώς είχα κανονίσει το προσεχές Σάββατο 5 Δεκεμβρίου να έπαιρνα μέρος σε μίτινγκ βάδην στα 50χλμ. στην Ιταλία, αλλά ο αγώνας ακυρώθηκε. Τώρα περιμένω απάντηση από μίτινγκ στη Σλοβακία, όμως είναι πολύ δύσκολο. Είναι η δεύτερη φορά που ακυρώνεται αγώνας που είχα προγραμματίσει να πάρω μέρος. Αυτό μου δημιουργεί πρόβλημα, καθώς χρειάζομαι κούρσες και δεν μπορεί να κάνω μόνο προπονήσεις», λέει στο Athletics magazine o Έλληνας πρωταθλητής.

«Ο μεγάλος στόχος είναι του χρόνου το καλοκαίρι οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Θέλω να μπω σε αγώνες από νωρίς τη νέα σεζόν, υπολογίζω από τον Ιανουάριο και σκοπός είναι να κυνηγήσω μια καλή επίδοση στα 50χλμ. βάδην που θα μου δώσει τη δυνατότητα μέσω ράνκινγκ να πάρω το «εισιτήριο» για το Τόκιο», κατέληξε ο κορυφαίος βαδιστής.  

O 32χρονος έχει ατομικό ρεκόρ 3:49.56 που αποτελεί και το πανελλήνιο ρεκόρ από το 2012, ενώ πέρσι έκανε 3:56.19 στο μίτινγκ του Άλιτους.

Βρίσκεται στην 43η θέση στο ράνκινγκ της World Athletics και οι θέσεις στο αγώνισμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι για τους 60 πρώτους.

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!