Το Νο 1 Περιοδικό για τον Ελληνικό Στίβο

Ακυρώθηκε ο αγώνας που προγραμμάτιζε στην Ιταλία

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ συνεχίζει την προετοιμασία του και μπορεί όλα ως τώρα να κυλούν ομαλά στις προπονήσεις, αλλά του λείπουν οι αγώνες.

Του Τόλη Λελεκίδη

Μάλιστα, το προσεχές Σάββατο στην Όστια είχε προγραμματίσει να πάρει μέρος σε μίτινγκ στα 50χλμ. βάδην, αλλά δυστυχώς ενημερώθηκε από τους διοργανωτές πως ο αγώνας ακυρώνεται.

«Η προετοιμασία πάει πολύ καλά και έχω τη δυνατότητα στην Καρδίτσα να συνεχίζω χωρίς πρόβλημα τις προπονήσεις μου. Δυστυχώς είχα κανονίσει το προσεχές Σάββατο 5 Δεκεμβρίου να έπαιρνα μέρος σε μίτινγκ βάδην στα 50χλμ. στην Ιταλία, αλλά ο αγώνας ακυρώθηκε. Τώρα περιμένω απάντηση από μίτινγκ στη Σλοβακία, όμως είναι πολύ δύσκολο. Είναι η δεύτερη φορά που ακυρώνεται αγώνας που είχα προγραμματίσει να πάρω μέρος. Αυτό μου δημιουργεί πρόβλημα, καθώς χρειάζομαι κούρσες και δεν μπορεί να κάνω μόνο προπονήσεις», λέει στο Athletics magazine o Έλληνας πρωταθλητής.

«Ο μεγάλος στόχος είναι του χρόνου το καλοκαίρι οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Θέλω να μπω σε αγώνες από νωρίς τη νέα σεζόν, υπολογίζω από τον Ιανουάριο και σκοπός είναι να κυνηγήσω μια καλή επίδοση στα 50χλμ. βάδην που θα μου δώσει τη δυνατότητα μέσω ράνκινγκ να πάρω το «εισιτήριο» για το Τόκιο», κατέληξε ο κορυφαίος βαδιστής.  

O 32χρονος έχει ατομικό ρεκόρ 3:49.56 που αποτελεί και το πανελλήνιο ρεκόρ από το 2012, ενώ πέρσι έκανε 3:56.19 στο μίτινγκ του Άλιτους.

Βρίσκεται στην 43η θέση στο ράνκινγκ της World Athletics και οι θέσεις στο αγώνισμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι για τους 60 πρώτους.

    Δείτε Επίσης

    Η Άννα Χατζηπουργάνη μπορεί να ονειρεύεται!

    Με «οδηγό» το πρότυπό της τη Φανή Χαλκιά, με «διαβατήριό» της το φετινό πανελλήνιο ρεκόρ Κ20 στα 400μ. εμπόδια, με «ξεναγό» τον προπονητή της Νίκο Μαντζόλη και έχοντας το πείσμα και τη θέλησή της στις «αποσκευές» της, η Άννα Χατζηπουργάνη έχει τα συστατικά για να «ταξιδέψει» στο χώρο του στίβου και να αφήσει το δικό της στίγμα.

    Adidas and Parley for the Oceans: Πέντε Χρόνια Συνεργασίας Και Δέσμευση Για Ένα Μέλλον Χωρίς Πλαστικά Απορρίμματα

    Επιμέλεια: Ζαχαρένια Πιλιτσίδου Πέντε χρόνια μετά την έναρξη της συνεργασίας τους, adidas και Parley for the Oceans επιβεβαιώνουν τη δέσμευση στο κοινό τους όραμα να βοηθήσουν στον τερματισμό της παγκόσμιας κρίσης πλαστικών απορριμμάτων, να φέρουν οικολογική καινοτομία και αλλαγή στον κλάδο των αθλητικών ειδών και να προωθήσουν μια Επανάσταση Υλικών για τη συνολική αντικατάσταση του πλαστικού. Η συνεργασία των […]