Ακυρώθηκε ο αγώνας που προγραμμάτιζε στην Ιταλία

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ συνεχίζει την προετοιμασία του και μπορεί όλα ως τώρα να κυλούν ομαλά στις προπονήσεις, αλλά του λείπουν οι αγώνες.

Του Τόλη Λελεκίδη

Μάλιστα, το προσεχές Σάββατο στην Όστια είχε προγραμματίσει να πάρει μέρος σε μίτινγκ στα 50χλμ. βάδην, αλλά δυστυχώς ενημερώθηκε από τους διοργανωτές πως ο αγώνας ακυρώνεται.

«Η προετοιμασία πάει πολύ καλά και έχω τη δυνατότητα στην Καρδίτσα να συνεχίζω χωρίς πρόβλημα τις προπονήσεις μου. Δυστυχώς είχα κανονίσει το προσεχές Σάββατο 5 Δεκεμβρίου να έπαιρνα μέρος σε μίτινγκ βάδην στα 50χλμ. στην Ιταλία, αλλά ο αγώνας ακυρώθηκε. Τώρα περιμένω απάντηση από μίτινγκ στη Σλοβακία, όμως είναι πολύ δύσκολο. Είναι η δεύτερη φορά που ακυρώνεται αγώνας που είχα προγραμματίσει να πάρω μέρος. Αυτό μου δημιουργεί πρόβλημα, καθώς χρειάζομαι κούρσες και δεν μπορεί να κάνω μόνο προπονήσεις», λέει στο Athletics magazine o Έλληνας πρωταθλητής.

«Ο μεγάλος στόχος είναι του χρόνου το καλοκαίρι οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Θέλω να μπω σε αγώνες από νωρίς τη νέα σεζόν, υπολογίζω από τον Ιανουάριο και σκοπός είναι να κυνηγήσω μια καλή επίδοση στα 50χλμ. βάδην που θα μου δώσει τη δυνατότητα μέσω ράνκινγκ να πάρω το «εισιτήριο» για το Τόκιο», κατέληξε ο κορυφαίος βαδιστής.  

O 32χρονος έχει ατομικό ρεκόρ 3:49.56 που αποτελεί και το πανελλήνιο ρεκόρ από το 2012, ενώ πέρσι έκανε 3:56.19 στο μίτινγκ του Άλιτους.

Βρίσκεται στην 43η θέση στο ράνκινγκ της World Athletics και οι θέσεις στο αγώνισμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι για τους 60 πρώτους.

Δείτε Επίσης

Tihio Race Ultra Edition 2024

Tihio Race Ultra Edition 2024

Όταν κλείνει η διοργάνωση του Tihio Race Ultra Edition και οι αθλητές μιλούν με τα καλύτερα λόγια τότε δεν μπορεί παρά να νιώθουμε ικανοποίηση αλλά και ευθύνη για την επόμενη χρονιά!

Fitness Awards 2024

ο θεσμός που αναδεικνύει και επιβραβεύει τις σημαντικές προόδους στο χώρο του fitness.