Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Συντριβή του Ολυμπιονίκη στις εκλογές στην Τζαμάικα!

Ο Garth Gayle είναι ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Στίβου της χώρας της Καραϊβικής (JAAA) κερδίζοντας παμψηφεί στην εκλογική διαδικασία τον Don Quarrie.

Του Τόλη Λελεκίδη

Ο γενικός γραμματέας τα τελευταία 20 χρόνια στην Ομοσπονδία, πήρε το χρίσμα με εντυπωσιακό τρόπο, αφού έλαβε 236 ψήφους, δηλαδή το 89%, έναντι 28 του αντιπάλου του, ολυμπιονίκη του 1976 στο Μόντρεαλ στα 200μ., που συγκέντρωσε 11%.

Μάλιστα, κάποια δημοσιεύματα που απείχαν από την πραγματικότητα, έφερναν τον Quarrie φαβορί, αλλά η «εντολή» ήταν πεντακάθαρη.

Ο Gayle αντικατέστησε τον χειρούργο ορθοπεδικό δρ. Warren Blake, που είχε αποφασίσει μετά από δύο θητείες, να αποχωρήσει.

Επίσης, η Marie Tavares νίκησε τον Anthony Davies για τη θέση του επίτιμου γραμματέα. Ένας από τους αντιπροέδρους είναι ο πρώην ολυμπιονίκης στα 4×100μ. Michael Frater, ενώ στο συμβούλιο μπήκε και ο πρωταθλητής της δισκοβολίας και κάτοχος του εθνικού ρεκόρ Fedrick Dacres.

Δείτε Επίσης

“Πληγώνουν τους αθλητές”

Το θέμα που είχε αναδείξει το Athletics magazine με τα πριμ των Ελλήνων πρωταθλητών που δεν έχουν καταβληθεί για λάθος διατύπωση στο νόμο, επανέφερε η Κατερίνα Στεφανίδη με δηλώσεις της στο «Insidethegames».

Έγραψε ιστορία ο 16ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, με δέκα χιλιάδες συμμετοχές και σπουδαία μηνύματα ζωής!

Η μεγάλη εαρινή γιορτή της Βόρειας Ελλάδας, ο 16ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, έκανε μοναδικό το πρωινό της Κυριακής 10 Απριλίου και χάρισε την ομορφότερη εμπειρία σε δέκα χιλιάδες και πλέον δρομείς και θεατές, που πλημμύρισαν με τα χαμόγελά τους τη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία, πετυχαίνοντας ξεχωριστές επιδόσεις και αναδεικνύοντας διεθνώς τη χώρα μας ως κοιτίδα […]