8ος Αγώνας δρόμου «στον δρόμο των Αλκυόνων»

Με μεγάλη χαρά και επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30/9 ο 8ος Αγώνας δρόμου «στον δρόμο των Αλκυόνων» στην παραλία της Ψάθας Αλεποχωρίου, σε μια πανέμορφη παραλιακή διαδρομή από τον πρωτοπόρο δρομικό σύλλογο Α.Π.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

8ος Αγώνας δρόμου «στον δρόμο των Αλκυόνων»

Ο αγώνας αυτός  αποτελεί μια σημαντική επίδειξη αθλητικής αφοσίωσης και επίτευξης προσωπικών στόχων, όπως επίσης και σημαντική ευκαιρία για όλους τους συμμετέχοντες να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να προετοιμαστούν για τον επερχόμενο μαραθώνιο της Αθήνας.

Ιδιαίτερα αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι, αν και οι συμμετέχοντες αντιμετώπισαν έντονο ανταγωνισμό, όλοι κατάφεραν να ολοκληρώσουν τον αγώνα με επιτυχία, γεγονός που ανταμείφθηκε με θερμά χειροκροτήματα από τους φίλους και τις οικογένειες των δρομέων που τους στήριξαν.

Θέλουμε επίσης να εκφράσουμε τις ειλικρινές μας ευχαριστίες προς τον Στέλιο Κάλφα και το προσωπικό του PARADISE CLUB της Ψάθας, για την εκπληκτική συνεργασία τους, την εταιρεία DOLE AE για τη συνεχή υποστήριξή της, την εταιρεία TAILWIND NUTRITION για την προμήθεια ισοτονικών ποτών, τους εθελοντές διασώστες, για την ιατρική κάλυψη του αγώνα και την τροχαία Ελευσίνας και Μεγάρων για την υποστήριξή τους.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός ο αγώνας είναι αφιερωμένος στις Αλκυόνες, τα πουλιά που από την αρχαιότητα ήταν τα σύμβολα της πίστης και της ελπίδας. Ο 8ος Αγώνας των Αλκυόνων αποτέλεσε έναν πετυχημένο αγώνα που διεξήχθη σε μια θαυμάσια περιοχή υδροβιότοπου στην παραλία της Ψάθας. Απέναντι βρίσκουμε, τις Αλκυονίδες Νήσους, οι οποίες πήραν την ονομασία τους από την αρχαία εποχή, λόγω των πολυπληθών σμηνών των αλκυόνων που διαβιούν εκεί.

Στους αγώνες στα 29,7 χιλιόμετρα, την 1η  θέση κατέκτησε ο Στεφανόπουλος Μπάμπης, με τον Πολυμερόπουλο Βασίλη στη 2η  θέση και τον Τσίγκα Κων/νο στην 3η θέση. Στον αγώνα των γυναικών, 1η  τερμάτισε η Ευαγγελία Μήτσου, 2η  η Κων/να Καραγιάννη και τρίτη η Γεωργιάδη Αντιγόνη. Στα 6,6 χιλιόμετρα, 1ος ήταν ο Τσουμένης Γιώργος, με τον Σαρρή Αθανάσιο στη 2η  θέση και τον Καλύβα Γιάννη στην 3η . Στον αγώνα των γυναικών, 1η ήταν η Γκλοβάνου Παναγιώτα, 2η  η Σούμα Παναγιώτα και 3η  η Χατζηγεωργίου Βέρα.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά θερμά όσους/ ες πήραν μέρος στον αγώνα, καθώς και σε όσους/ ες συνετέλεσαν και συνέφεραν τα μέγιστα για την άψογη διεξαγωγή της διοργάνωσης. Τα πανέμορφα ακρογιάλια της Ψάθας θα σας περιμένουν και του χρόνου για να τρέξετε και να ανακαλύψετε τις ομορφιές του τόπου μας, με την ευχή, κάθε χρονιά να είναι πιο μεγάλη η δρομική μας παρέα.

Δείτε Επίσης