Το Νο 1 Περιοδικό για τον Ελληνικό Στίβο

10 χρόνια Zagori Mountain Running

10 χρόνια Zagori Mountain Running

Αγαπημένοι φίλοι αθλητές και αθλήτριες,

Η Διοργάνωση που έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη χρονιά, κλείνει τα 10 χρόνια! Το φετινό Zagori Mountain Running, το μεγαλύτερο αθλητικό event του καλοκαιριού, σας καλωσορίζει και σας περιμένει ξανά σε μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή, να γιορτάσουμε στα μοναδικά μονοπάτια του Ζαγορίου και να ξαναζήσουμε στιγμές και αναμνήσεις από όλες τις προηγούμενες χρονιές! Η Επετειακή Διοργάνωση έχει πολλές διαφοροποιήσεις και εκπλήξεις για όλους τους συμμετέχοντες! Από τα μικρά «Ζαγοράκια» μέχρι και τους υπεραθλητές του TeRA!

To “10o Zagori Mountain Running” θα διεξαχθεί 24-26 Ιουλίου 2020 κι από φέτος θα έχει επίκεντρο το Τσεπέλοβο, καθώς από εκεί θα ξεκινούν και θα τερματίζουν οι 4 αγώνες της διοργάνωσης, με θέα τη μαγευτική Σκάλα Τσεπελόβου!

Οι ανανεωμένοι αγώνες του ZMR, περνάνε από πέτρινα γεφύρια και χωριά που δεν υπήρχαν στις προηγούμενες διαδρομές.

Συγκεκριμένα:

  • Entry Race 10km, με αφετηρία και τερματισμό το Τσεπέλοβο περνά από τη Μονή Ρογκοβού, που βρίσκεται μεταξύ Τσεπελόβου και Καπεσόβου, και από τα δύο γραφικά εκκλησάκια της Αγ. Παρασκευής και του Αγ. Γεωργίου.
  • Half Marathon 21km, ξεκινά από το Τσεπέλοβο, συνεχίζει σε απάτητα μονοπάτια, διασχίζοντας τα εντυπωσιακά χωριά, Κήποι και Κουκούλι, και ολοκληρώνεται με τερματισμό στο Τσεπέλοβο.

Δείτε Επίσης

Επιστολή απάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού προς Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές

Απαντητική επιστολή προς τους Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές στίβου, Κατερίνα Στεφανίδη, Κώστα Μπανιώτη, Νικολέτα Κυριακοπούλου, Κώστα Φιλιππίδη, Βούλα Παπαχρήστου και Μιλτιάδη Τεντόγλου, απέστειλε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Επιστολή στήριξης από τον Αθανάσιο Παπαγεωργίου

Από τον κ. Αθανάσιο Παπαγεωργίου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και προέδρου της Ένωσης Γυμναστών Βορείου Ελλάδας (Ε.Γ.Β.Ε.) λάβαμε επιστολή, στην οποία εκφράζει δημόσια τη στήριξή του στην τωρινή διοίκηση του ΣΕΓΑΣ και στον γενικό γραμματέα Βασίλη Σεβαστή. Αναλυτικά αναφέρει: «Φίλες και φίλοι του κλασικού αθλητισμού   Ο Ελληνικός αθλητισμός βρίσκεται σε μια […]