Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Υποψήφιος με την “Αναγέννηση”

Ο Νίκος Τσώνης ανακοίνωσε επίσημα σήμερα την υποψηφιότητά του για τις εκλογές του ΣΕΓΑΣ.

Ο δημοσιογράφος και τηλεσχολιαστής συστρατεύεται με την παράταξη της “Αναγέννησης” και την επικεφαλής Τασούλας Κελεσίδου, η οποία διεκδικεί την διοικητική ηγεσία του ΣΕΓΑΣ στις εκλογές της 20ης Μαρτίου. 

Σχετικά με την απόφασή του να είναι υποψήφιος για το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ αναφέρει: 

«Είδα στίβο στο Παναθηναϊκό στάδιο και στο στάδιο Καραϊσκάκη, όπου και αγωνίστηκα με τη φανέλα του Πανιωνίου. Είμαι ο παλαιότερος εν ενεργεία δημοσιογράφος στίβου της χώρας και προέρχομαι από αθλητική οικογένεια με καθηγητές φυσικής αγωγής τον αδελφό μου και βαλκανιονίκη στο άλμα επί κοντώ Ανδρέα Τσώνη, αλλά σύζυγό μου την πρωταθλήτρια Ελλάδος στο τριπλούν Σοφία Μπακατσάκη. Υπηρετώ τον αθλητισμό από τον χώρο της δημοσιογραφίας και της τηλεόρασης για περισσότερα από 35 χρόνια και διεκδικώ την είσοδο μου στο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ δίπλα στην Ολυμπιονίκη Τασούλα Κελεσίδου για την Αναγέννηση του στίβου, η οποία πλαισιώνεται από πρωταθλητές και καταξιωμένους πολίτες». 

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!