Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Υποψήφιος με την “Αναγέννηση”

Ο Νίκος Τσώνης ανακοίνωσε επίσημα σήμερα την υποψηφιότητά του για τις εκλογές του ΣΕΓΑΣ.

Ο δημοσιογράφος και τηλεσχολιαστής συστρατεύεται με την παράταξη της “Αναγέννησης” και την επικεφαλής Τασούλας Κελεσίδου, η οποία διεκδικεί την διοικητική ηγεσία του ΣΕΓΑΣ στις εκλογές της 20ης Μαρτίου. 

Σχετικά με την απόφασή του να είναι υποψήφιος για το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ αναφέρει: 

«Είδα στίβο στο Παναθηναϊκό στάδιο και στο στάδιο Καραϊσκάκη, όπου και αγωνίστηκα με τη φανέλα του Πανιωνίου. Είμαι ο παλαιότερος εν ενεργεία δημοσιογράφος στίβου της χώρας και προέρχομαι από αθλητική οικογένεια με καθηγητές φυσικής αγωγής τον αδελφό μου και βαλκανιονίκη στο άλμα επί κοντώ Ανδρέα Τσώνη, αλλά σύζυγό μου την πρωταθλήτρια Ελλάδος στο τριπλούν Σοφία Μπακατσάκη. Υπηρετώ τον αθλητισμό από τον χώρο της δημοσιογραφίας και της τηλεόρασης για περισσότερα από 35 χρόνια και διεκδικώ την είσοδο μου στο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ δίπλα στην Ολυμπιονίκη Τασούλα Κελεσίδου για την Αναγέννηση του στίβου, η οποία πλαισιώνεται από πρωταθλητές και καταξιωμένους πολίτες». 

Δείτε Επίσης

Πώς σε ένα άγονο περιβάλλον μπορεί να καρποφορήσουν νέες ιδέες

της Κωνσταντίνας Ηλιάδου Ισχύει ότι σε περιόδους κρίσεων γεννιούνται νέες ιδέες καθώς ο άνθρωπος μπορεί  να προσαρμόζεται σε νέες συνθήκες αρκεί να παραμένουμε ψύχραιμοι και αισιόδοξοι.  Φτάνει να σκεφτούμε πόσοι καλλιτέχνες και νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες  ξεκίνησαν το έργο τους μετά από δύσκολες συνθήκες. Μήπως ο φόβος της αλλαγής μας κρατάει πίσω; Ποια είναι τα μυστικά […]