Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Ξεκίνησε η αγωνιστική δράση για τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες

Η αγωνιστική δράση έχει πλέον ξεκινήσει και οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες έχουν από νωρίς συμμετοχή σε αυτήν.

Ξεκίνησε η αγωνιστική δράση για τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες

Ο Χαρίδημος Ξενιδάκης, ο Μπάμπης Λαγός και η Ανθή Κυριακοπούλου επέστρεψαν την Παρασκευή από τη Νότιο Αφρική και το Σάββατο ταξίδεψαν για την Προύσα όπου σήμερα συμμετείχαν σε μίτινγκ στην πόλη. Ο Ξενιδάκης ήταν νικητής στα 800 μ. με 1.52.26 και κατέλαβε την πρώτη θέση, ενώ στη πίσω του ακολούθησε ο Λαγός με 1.54.06. Οι δύο αθλητές έκαναν αργό πέρασμα και αυτό δεν τους επέτρεψε να κυνηγήσει μια καλύτερη επίδοση. Στην ίδια διοργάνωση η Κυριακοπούλου επικράτησε στα 800 μ. με 2.08.42. Οι τρεις αθλητές του Μιχάλη Αναγνώστου θα κάνουν τον επόμενο αγώνα τους στις 29 του μηνός στη Βουδαπέστη.

Κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στον ανοιχτό για την Δεληγιάννη

Η Έλλη Δεληγιάννη έτρεξε τα ξημερώματα του Σάββατο το μίλι σε 4.45.86 σε στάδιο 307 μ. (άρα η επίδοση μετράει για ανοιχτό) σε αγώνες που έγιναν στο Σιάτλ κι έτσι πέτυχε την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στη χώρα μας στον ανοιχτό στίβο.

Η Δάφνη Λαβασά συμμετείχε στο «Cardinal Classic Indoor TF» στο πανεπιστήμιο του Λούισβιλ στο Κεντάκι, όπου τερμάτισε στην τέταρτη στο μίλι με με 4.54.08 και ήταν πρώτη στα 3.000 μ. με 9.43.09.

Στο Κλέμσον η Βασιλεία Σπύρου ήταν νικήτρια στα 3.000μ. με 9.31.83 και στους ίδιους αγώνες η Σάντι Παπακώστα ήταν 2η στο ύψος με 1,78μ., με νικήτρια την Κύπρια Έλενα Κουλιτσένκο με 1,81 μέτρα.

Δείτε Επίσης

Έρχονται ο «Νυχτερινός» και ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας» – Δημήτρης Κυριακίδης: «Στέλιος Κυριακίδης, η ζωή και οι πράξεις του απηχούν στην αιωνιότητα»

Το πιο ισχυρό μήνυμα άθλησης, χαράς και κοινωνικής προσφοράς θα στείλουν οι δύο κορυφαίες διοργανώσεις της Βόρειας Ελλάδας, ο 9ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ της Κυριακής 17 Οκτωβρίου και ο 15ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Νοεμβρίου, ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Στέλιο Κυριακίδη. Στον Μαραθωνοδρόμο που δεν ήταν […]

Οι υποτροφίες του Ιδρύματος Λεβέντη για το 2023

Οι υποτροφίες του Ιδρύματος Λεβέντη για το 2023

Οχτώ αθλητές και αθλήτριες εντάχθηκαν στο πρόγραμμα Υποτροφιών Ολυμπιακής Προετοιμασίας του Ιδρύματος Λεβέντη για το 2023. Πρόκειται για αθλητές και αθλήτριες που πέτυχαν σπουδαίες διακρίσεις τη χρονιά που πέρασε και αναμένεται να διεκδικήσουν τη διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.