Το ZanteRun επιστρέφει με έναν ακόμη αγώνα !

Στην τελική ευθεία εισέρχονται οι προετοιμασίες για την διεξαγωγή του 2ου ZanteRun!

Το ZanteRun επιστρέφει με έναν ακόμη αγώνα !

Μετά την περυσινή επιτυχημένη πρώτη διοργάνωση, η Κοινωνική ομάδα  “Υακίνθεια Δράση” ανανεώνει το ραντεβού για το 2ο ZanteRun, το οποίο έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί το Σάββατο 22 Απριλίου 2023 στην κεντρική πλατεία Διονύσιου Σολωμού, στην Ζάκυνθο.

Ξεκινήσαμε την προσπάθεια μας με το 2022 με το 1ο ZanteRun , που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και άνω των 300 συμμετοχών, σε γιορτινό κλίμα για μικρούς και μεγάλους, δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν το πανέμορφο νησί μας!

Οι 5 αγώνες δρόμου, 21 χλμ, 10 χλμ ,5 χλμ, 3.5 χλμ Challenge Run καθώς ο Παιδικός Αγώνας 1.000 μ. υπόσχονται μία αξέχαστη αθλητική εμπειρία !!

Συνεχίζουμε δυναμικά με την ίδια συνταγή…. Αθλητισμός, Διασκέδαση, Υγεία!!

Το ZanteRun είναι μια αθλητική εκδήλωση που απευθύνεται σε αθλητές, δρομείς αλλά και σε άτομα λάτρεις του τρεξίματος κοντά στην φύση! Σκοπός μας είναι η προώθηση και διάδοση του αθλητικού πνεύματος, και η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του τόπου μας.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι ενδιαφερόμενοι δρομείς μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τις διαδρομές και τους όρους συμμετοχής στο www.zanterun.com ή να επικοινωνήσουν στο email [email protected].

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ

Τα επίσημα # του ZanteRun είναι:

#Τρέχω_στη_Ζάκυνθο

#Zanterunnersforlife

Δείτε Επίσης

Τρέχουμε για τον ΙΩΝΑ ΑμεΑ στο 3ο Αθλητικό διήμερο δήμου Πηνειού

Τρέχουμε για τον ΙΩΝΑ ΑμεΑ στο 3ο Αθλητικό διήμερο δήμου Πηνειού

Ο Ιωνάς Τμήμα Θεραπευτικής Αγωγής ΑμεΑ σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Πηνειού και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας,  στο Βαρθολομιό του Νομού Ηλείας (παραλία Θίνες) , διοργανώνει αθλητική εκδήλωση το Σάββατο 22 & την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024.