Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Την Τρίτη 24/1 στις 12 το μεσημέρι «ανοίγουν» οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο 2023

Έτοιμος είναι ο ΣΕΓΑΣ να υποδεχθεί τους χιλιάδες δρομείς που θα δηλώσουν συμμετοχή για τον 11ο  Ημιμαραθώνιο Αθήνας 2023 ο οποίος θα διεξαχθεί στο κέντρο της Αθήνας στις 19 Μαρτίου.

Την Τρίτη 24/1 στις 12 το μεσημέρι «ανοίγουν» οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο 2023

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη και αποτελεί μία από τις πλέον δημοφιλείς διοργανώσεις στην κατηγορία της. Υλοποιείται δε, με την υπογραφή του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Αθηναίων/ΟΠΑΝΔΑ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και Μεγάλο Χορηγό την ERGO Ασφαλιστική.

Οι δρομείς που θέλουν να συμμετάσχουν θα πρέπει να δηλώσουν εγκαίρως την συμμετοχή τους αποκλειστικά και μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας από αύριο Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 στις 12 το μεσημέρι Ε Δ Ω

Τα όρια που έχουν τεθεί για τις αριθμητικές συμμετοχές ανέρχονται σε 8.000 για τον Ημιμαραθώνιο (21,1 χλμ.) και 10.000 για τα 5χλμ.       

Να επισημάνουμε ότι όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να διαβάσουν Πολιτική Ακυρώσεων και τους Όρους Συμμετοχής, Εγγραφής & Παραλαβής Αριθμού Συμμετοχής της Διοργάνωσης καθώς και να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα για άλλες επιπλέον πληροφορίες.  

Φέτος, για πρώτη φορά, στο πλαίσιο του 11ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας θα διεξαχθεί το Family Run 1000 μ., με όριο συμμετοχής 1.000 δρομείς (500 παιδιά και 500 ενήλικους) για το οποίο οι εγγραφές θα ξεκινήσουν σε άλλη ημερομηνία, που συντόμως θα ανακοινωθεί.  

Δείτε Επίσης

Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης και «Ήλιος» στηρίζουν τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου Θεσσαλονίκης (video)

Ένας από τους κύριους στόχους του Thessaloniki Virtual Marathon, αυτός της Κοινωνικής Ευθύνης, πραγματοποιήθηκε με την έναρξη της προσφοράς τροφίμων προς τον φορέα της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης, έργο του οποίου είναι η στήριξη των ευπαθών ομάδων της πόλης μας. Σε συνάντηση στο κτήριο που στεγάζεται η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Κοινωνικές και Δομές Προστασίας […]