Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Την Κυριακή ο αγώνας Run Greece στην Αλεξανδρούπολη

Πλήθος κόσμου θα βρεθεί την Κυριακή (25/9) στους κεντρικούς δρόμους της Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να συμμετάσχει στον αγώνα της σειράς Run Greece.

Την Κυριακή ο αγώνας Run Greece στην Αλεξανδρούπολη

Το ενδιαφέρον του κόσμου είναι μεγάλο, καθώς μόλις λίγες θέσεις έχουν μείνει τόσο στα 5χλμ. όσο και στα 10χλμ. Ακόμη μεγαλύτερο είναι το ενδιαφέρον για τον παιδικό αγώνα, για τον οποίο έχουν συμπληρωθεί οι διαθέσιμες θέσεις.

Οι δρομείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή μπορούν να παραλάβουν τα νούμερα τους το Σάββατο (24/9) από το Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης.

Οι Αγώνες 5χλμ & 10χλμ έχουν εκκίνηση και τερματισμό επί της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου μπροστά από το Φάρο.

Οι δρομείς του Αγώνα 10χλμ κάνουν δύο γύρους για να τερματίσουν, ενώ οι δρομείς του Αγώνα 5χλμ μόνο ένα γύρο.

Τους αγώνες Run Greece διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και μεγάλο χορηγό την Ergo. Η Αλεξανδρούπολη είναι η πρώτη στάση του Φθινοπώρου και θα ακολουθήσουν οι αγώνες σε Λάρισα και Πάτρα στις 2 Οκτωβρίου και σε Γιάννενα στις 9 Οκτωβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά αγώνων στο www.run-greece.gr.

Το πρόγραμμα
10.00 10χλμ.
11.30 5χλμ. και παιδικός αγώνας

Δείτε Επίσης

Σε Λιβαδειά, Κρήτη, Λάρισα συνέχισαν διακρίσεις και συμμετοχές οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου

Ορεινοί αγώνες έγιναν την Κυριακή των Αποκριών 6 Μαρτίου, και ο Λέβαδος Trail ήταν η κυριότερη διοργάνωση, που προσέλκυσε 650 trail runners από όλη την Ελλάδα. Το παρόν έδωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου, με τον Θανάση Κοντογιάννη να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να καταλαμβάνει τη 16η θέση στον αγώνα των 23,7 χιλιομέτρων, ενώ στέφθηκε πρώτος […]