Τεύχος 22

  • Το καλοκαιρινό τεύχος περιείχε όλο το κλειστό και τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας που πρόσφερε εντυπωσιακές εικόνες από το κέντρο της πρωτεύουσας.
  • Συνεντεύξεις που συζητήθηκαν με τον προπονητής της Κατερίνας Στεφανίδη τον Μίτσελ Κρίερ και την Φαμπιάνα Μούρερ.
  • Η Βούλα Παπαχρήστου στο εξώφυλλο με τη μεγάλη της αντίπαλο και φίλη της Μαμόνα. Η αθλήτρια του Πομάσκι δεν έχει σκοπό να περιοριστεί μόνο σε ότι έχει πετύχει.
  • Πολλές εικόνες από όλα τις συναντήσεις Κλειστού εντός και εκτός Ελλάδας, με φωτογραφίες του Νίκου Καρανικόλα και Άγγελου Ζυμάρα.

Προμηθευτείτε το τεύχος 22 από εδώ.

Δείτε Επίσης

“Ποτάμι” δρομέων στο κέντρο της Αθήνας

“Ποτάμι” δρομέων στο κέντρο της Αθήνας

Με σύμμαχο τον καλό καιρό το πρωί της Κυριακής (19/3) στην πλατεία Συντάγματος οι δρομείς δυναμικά έδωσαν το “παρών” στον 11ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, τον αγώνα των 5 χλμ και το Family Run, που πραγματοποιήθηκε με την υπογραφή του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Αθηναίων/ΟΠΑΝΔΑ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και Μεγάλο Χορηγό την ERGO Ασφαλιστική.

Όλα μισή τιμή στο μεγαλύτερο Running Outlet στην έκθεση του ημι-μαραθωνίου από το RUNNER STORE

Την ευκαιρία να βρούνε τα αγαπημένα τους running brand στη ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ σε μεγάλη ποικιλία παπουτσιών και ρούχων θα έχουν οι επισκέπτες της έκθεσης του Ημι-Μαραθωνίου της Αθήνας στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι (16-18 Μαρτίου) στον ειδικά διαμορφωμένο outlet χώρο του Runner Store, της μεγαλύτερης Running Αλυσίδας καταστημάτων στην Ελλάδα. Η Super προσφορά […]