Συνάντηση των επιτελικών τεχνικών της Ομοσπονδίας με προπονητές στη Θεσσαλονίκη

Συνάντηση με τους ομοσπονδιακούς προπονητές που έχουν έδρα τη Βόρεια Ελλάδα θα έχουν το Σάββατο (21/1) οι επιτελικοί τεχνικοί του ΣΕΓΑΣ

Συνάντηση των επιτελικών τεχνικών της Ομοσπονδίας με προπονητές στη Θεσσαλονίκη

Ο Τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου, ο συντονιστής αναπτυξιακών ομάδων Στέφανος Ματάκης και οι συντονιστές Χρήστος Παπαδόπουλος (ρίψεις), Ιωάννα Σιώμου (ταχύτητες/εμπόδια), Δημήτρης Θεοδωρίδης (αποστάσεις/βάδην), Δέσποινα Πάκου (σύνθετα) θα παρακολουθήσουν την ημερίδα, που θα γίνει το Σάββατο στο κλειστό των Αμπελοκήπων κι έπειτα θα συναντηθούν με τους Ομοσπονδιακούς τεχνικούς και τους προπονητές που γυμνάζουν μέλη της εθνικής ομάδας.

Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν τόσο ο τεχνικός ανάπτυξης Χρήστος Χατζηβασιλείου, όσο και ο υπεύθυνος του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού της Θεσσαλονίκης, Βασίλης Συρόπουλος. Ο συντονιστής αλμάτων Γιώργος Πομάσκι αναχώρησε σήμερα για την Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασία του Μίλτου Τεντόγλου κι έτσι δε θα είναι στη Θεσσαλονίκη.

Οι προπονητές θα συζητήσουν για τους αγωνιστικούς στόχους της χρονιάς, για θέματα προπόνησης και προετοιμασίας, καθώς και προβλήματα που υπάρχουν στην εκτέλεση του έργου τους.

Δείτε Επίσης