Σύμφωνο Συνεργασίας Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης & Beactive Hellas

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024, το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, ο επίσημα αναγνωρισμένος μουσειακός και εκπαιδευτικός φορέας υλοποίησης προγραμμάτων Ολυμπιακής παιδείας και δράσεων δια βίου Ολυμπισμού και η Οργανωτική Επιτροπή του Be Active Hellas, ο αρμόδιος στην Ελλάδα φορέας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, υπέγραψαν Σύμφωνο Συνεργασίας.

Σύμφωνο Συνεργασίας Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης & Beactive Hellas

Το Σύμφωνο υπέγραψαν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής #BeActiveHellas, Γιώργος Μαυρωτάς με την Διευθύντρια και CEO του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης, και Γενική Διευθύντρια του “Olympic Day Run” Greece, Δρ. Κυριακή Ουδατζή, παρουσία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης και Αντιπροέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κου Στέλιου Αγγελούδη, και του Προϊσταμένου του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων, Ευρωπαϊκών Πολιτικών, Ολυμπιακών Θεμάτων, Αθλητικής και Πολιτιστικής Προβολής Γ.Γ.Α., κου Διονύση Καρακάση.

Το Σύμφωνο Συνεργασίας θα αποτελέσει την αφετηρία της συνεργασίας των δύο φορέων, με σκοπό την προώθηση του μηνύματος ενεργού και δραστήριου τρόπου ζωής μέσα από την από κοινού υποστήριξη και προβολή δράσεων της Ευρωπαϊκής εβδομάδας αθλητισμού. Στις δράσεις που στηρίζει το Be Active Hellas συγκαταλέγεται από την 1η του διοργάνωση στην Θεσσαλονίκη και το “Olympic Day Run” Greece.

Δείτε Επίσης