Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για την απώλεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως, μόλις πληροφορήθηκε το θάνατο του ολυμπιονίκη του ταε κβο ντο, Αλέξανδρου Νικολαΐδη και ομόφωνα αποφάσισε:
Να εκφράσει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και στους οικείους του.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για την απώλεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

* Να εκπροσωπηθεί στην εξόδιο ακολουθία από μέλη του Δ.Σ.

* Αντί στεφάνου, να κάνει δωρεά στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε σήμερα από τη ζωή στα 43 του χρονιά μετά τη διετή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Η απώλεια του γέμισε απέραντη θλίψη όχι μόνο την οικογένεια του αθλητισμού, αλλά το σύνολο της κοινωνίας.

Η σορός του θα εκτίθεται προς χαιρετισμό, το Σάββατο (15/10) στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης στις 15.00, ενώ θα ακολουθήσει η εξόδιος ακολουθία στις 16.00 και κατόπιν ο ενταφιασμός στα Κοιμητήρια του Φιλύρου Θεσσαλονίκης.

Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στη μνήμη του στα ιδρύματα: Φλόγα, Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία και ΑΡΣΙΣ- Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων

Δείτε Επίσης

Τελευταίες μέρες ηλεκτρονικών εγγραφών για το Run Together Athens 2022

Τελευταίες μέρες ηλεκτρονικών εγγραφών για το Run Together Athens 2022

Η ημερομηνία διεξαγωγής της ξεχωριστής διοργάνωσης του 7ου Run Together powered by INTERSPORT & SAUCONY πλησιάζει, με μόλις 10 ημέρες να απομένουν για την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, όπου εκατοντάδες ζευγάρια δρομέων θα δώσουν ζωντάνια στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις! Οι ηλεκτρονικές εγγραφές συνεχίζονται και θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι την Κυριακή 2 Οκτωβρίου τα μεσάνυχτα! Ολοκληρώστε την εγγραφή […]