Στρέφει την προσοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Την απόφαση να μη συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στο Τορούν πήρε η Νικόλ Κυριακοπούλου, που επέλεξε να στρέψει εξ ολοκλήρου την προσοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η έμπειρη πρωταθλήτρια επέλεξε να πει όχι στο κορυφαίο γεγονός της σεζόν, αναλογιζόμενη προβλήματα που αντιμετώπισε στη διάρκεια της σεζόν, ανάμεσα σε αυτά και έναν τραυματισμό που την ταλαιπώρησε λίγο πριν τον πρώτο και μοναδικό της αγώνα στη σεζόν, στη Γαλλία στις 31/1. 

“Ασήμαντα γεγονότα  μπορεί κάποιες φορές να έχουν μεγάλες συνέπειες.  Μετά από καθαρή σκέψη επέλεξα να αποσυρθώ από την συμμετοχή μου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου και να συγκεντρωθώ στη προετοιμασία μου για τους αγώνες του καλοκαιριού”, έγραψε η “ασημένια” πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2018 στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Η ελληνική ομάδα μετράει αρκετές απώλειες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού, αφού ήδη έχουν αποσύρει τη συμμετοχή τους από το υπόλοιπο της σεζόν οι Κατερίνα Στεφανίδη, Μαρία Μπελιμπασάκη, Εμμανουήλ Καραλής και Νικόλας Σκαρβέλης, αθλητές και αθλήτριες η προετοιμασία των οποίων διαταράχθηκε μεταξύ άλλων από τις επιπτώσεις της πανδημίας, την ελλιπή αγωνιστική δράση, αλλά και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που τηρούνται σε όλη την Ευρώπη.

Φωτογραφία: Angelos Zymaras / sportsimages

Δείτε Επίσης