Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Στο μίτινγκ επί κοντώ της Καλαμάτας το ντεμπούτο της Ελένης Πόλακ

Στην πόλη της Καλαμάτας θα γίνει την Παρασκευή (12/5) ο αγώνας “Kalamata Stree Pole Vault” με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων αθλητών και αθλητριών του επί κοντώ.

Στο μίτινγκ επί κοντώ της Καλαμάτας το ντεμπούτο της Ελένης Πόλακ

 Ο αγώνας θα γίνει στην κεντρική πλατεία και θα έχουν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν δεκάδες πολίτες όλων των ηλικιών. Το ντεμπούτο της στη σεζόν θα κάνει στην Καλαμάτα η Ελένη Πόλακ, που θέλει να ξεκινήσει με μια καλή παρουσία.

Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη θα πάρει στη συνέχεια μέρος και στους Διασυλλογικούς Αγώνες του Σαββατοκύριακο κι έπειτα θα συμμετάσχει στο Women Gala στη Φιλοθέη (17/5) και στο Μίτινγκ Αλμάτων στην Καλλιθέα (24/5). Η Πόλακ που έχει ατομικό ρεκόρ 4,70 μ. θέλει στη διάρκεια της σεζόν να επιστρέψει σε επιδόσεις, που θα της δώσουν την πρόκριση στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης.

Στο Kalamata Street Pole Vault θα αγωνιστούν ακόμη οι Ιταλοί Σόνια Μαλανίσι, Μαξ Μάντουσικ και Σιμόν Μπερτέλι, o Σλοβένow Ρομπέρτ Ρενέρ και η Τουρκάλα Ντεμέτ Παρλάλ

Στους Άνδρες ξεχωρίζει από ελληνικής πλευράς ο Γιάννης Ρίζος, που πέρυσι στην ίδια διοργάνωση ξεπέρασε τα 5,50 μ. και πέτυχε ατομικό ρεκόρ. Ο αθλητής του Νίκου Βαρσάμη έχει ατομικό ρεκόρ 5,60 μ. από τους περσινούς Μεσογειακούς Αγώνες, επίδοση που θέλει να βελτιώσει φέτος. Στους άνδρες θα αωνιστούν ακόμη ο Πέτρος Χατζίου, ο Αντώνης Σάντας και ο νεαρός Παύλος Κριαράς.

Τον αγώνα διοργανώνει ο ΓΣ ΑΚΡΙΤΑΣ 2016 υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου και είναι ενταγμένος στο καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου.

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!