Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Στην Αθήνα το Gala κορυφαίων των Βαλκανίων και το συνέδριο της ABAF

Η Αθήνα θα βρεθεί τα επόμενα 24ωρα στο επίκεντρο του βαλκανικού στίβου, αφού θα φιλοξενήσει το ετήσια συνέδριο της ABAF και το Gala βράβευσης των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών για το 2022.

Στην Αθήνα το Gala κορυφαίων των Βαλκανίων και το συνέδριο της ABAF

Το συνέδριο των μελών της ABAF θα γίνει το πρωί της Τετάρτης (7/12) και στη διάρκεια του θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες για το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2023. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα βραβευτούν οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες των Βαλκανίων για το 2023, σε μια εκδήλωση που θα γίνει στο στο Grand Hyatt.

Στη διάρκεια του Gala θα βραβευθεί η κορυφαία γυναίκα και ο κορυφαίος άνδρας του 2022, καθώς και οι ανερχόμενοι αστέρες σε Άνδρες και Γυναίκες.

Οι νικητές και νικήτριες σε όλες τις κατηγορίες θα γίνουν γνωστές στη διάρκεια της εκδήλωσης. Στην Αθήνα θα βρεθεί και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στίβου Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ, ο οποίος θα τιμήσει για μία ακόμη φορά με την παρουσία του τη χώρα μας, καθώς και εκπρόσωποι από τις 22 χώρες της Βαλκανικής Ένωσης.

Δείτε Επίσης

Kalamas River Trails – Run 2022

Στο Βουτσάρα του Δήμου Ζίτσας θα διεξαχθούν για πέμπτη φορά οι ΠαραΚαλάμιες Διαδρομές την Κυριακή των Βαΐων, 17 Απριλίου 2022. Η διαδικασία των εγγραφών ολοκληρώθηκε και οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 320, αριθμός ρεκόρ για τη διοργάνωση ορεινού τρεξίματος! Δρομείς από όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας, αλλά και από 5 χώρες του εξωτερικού θα λάβουν μέρος […]