Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Σταμούλης: “Θα κυνηγήσω το όριο και στα 5.000 μέτρα”

Την καλύτερη κούρσα της ζωής του έκανε το περασμένο Σάββατο στο Night of the 10,000m PBs 2023 του Λονδίνου ο Νίκος Σταμούλης.

Σταμούλης: “Θα κυνηγήσω το όριο και στα 5.000 μέτρα”

Ο 21χρονος πρωταθλητής βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ στα 10.000 μ. με 29.24.07 επίδοση που του εξασφάλισε την συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 που θα γίνει στο Εσπού της Φινλανδίας (13-16/7).

Περίμενα μια τέτοια επίδοση. Πίστευα ότι θα πάω γύρω στο 29.30 και τελικά πήγε καλύτερα από αυτό που περίμενα”, τόνισε ο Σταμούλης και συνέχισε αναφερόμενος στον αγώνα του Λονδίνου που είναι ένας από τους κορυφαίους στις μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις: “Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ωραία στο Λονδίνο. Είχε πολύ κόσμο, ήταν πολύ όμορφα”.

Στην κούρσα του Σαββάτου τα αδέρφια Σταμούλη έκαναν το 4-5 καθώς τέταρτος ήταν ο Κώστας Σταμούλης με 29.23.12 βελτιώνοντας το 29.57.49 που είχε από τις 22 Απριλίου. “Βοήθησε πολύ μέσα στην κούρσα ο αδερφός μου και βρήκαμε ωραίο ρυθμό για να βγουν καλές επιδόσεις”, είπε ο Νίκος Σταμούλης και συνέχισε αναφερόμενος στον στόχο που έγινε για τη διοργάνωση της Φινλανδίας: “Στόχος μου για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 είναι ένα νέο ατομικό ρεκόρ. Δεν ξέρω που θα με φτάσει αυτό στη διοργάνωση”.

Ο αθλητής που προπονείται με τον Μπάμπη Ποσονίδη έχει θέσει στόχο να αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 και στα 5.000 μ.: “Θα κυνηγήσω το όριο και για τα 5.000 μ. θέλω και σε αυτό το αγώνισμα μια καλή επίδοση”. 

Το όριο για τα 5.000 μ. στην κατηγορία Κ23 είναι 13.58.00 και ο Νίκος Σταμούλης έχει ατομικό ρεκόρ 14.26.10 από τις 28/5/2022.  

Δείτε Επίσης

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Υποστήριξη κορυφαίου επιπέδου για κάθε έναν από τους συμμετέχοντες στους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, καθώς και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων για όλη την οικογένεια, περιλαμβάνει ο 18ος Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, που υπόσχεται να συνεχίσει την απόλυτα επιτυχημένη παράδοσή του και να ανεβάσει φέτος τον πήχη ακόμα ψηλότερα!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφώνγια τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφών για τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Την παράταση των εγγραφών αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή του 18ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, ανταποκρινόμενη στο εντυπωσιακό ενδιαφέρον για συμμετοχή στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα!