Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!

Στην εντυπωσιακή εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές, τις κορυφαίες αθλήτριες και τις καλύτερες ομάδες του 2023, παρευρέθηκε εκ μέρους του «Μαραθωνίου της Ιστορίας» ο Πρόεδρος του διοργανωτή συλλόγου ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ, κ. Γιάννης Ποδιώτης, ο οποίος παρέλαβε το ειδικό βραβείο από τα χέρια του Διευθυντή του Gazzetta.gr, κ. Θάνου Σαρρή.

Η τιμητική αυτή βράβευση αποτέλεσε μία σπουδαία αναγνώριση της ξεχωριστής επιτυχίας και της διαρκώς αυξανόμενης δυναμικής του Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, ο οποίος πέρσι κατέγραψε νέο εκπληκτικό ρεκόρ ξένων συμμετοχών έχοντας δρομείς από 70 χώρες και πέντε ηπείρους, ενώ οι προσδοκίες είναι ακόμα υψηλότερες για τη φετινή διοργάνωση, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Απριλίου 2024!

Οι εγγραφές συνεχίζονται! Κλείστε θέση έγκαιρα!

Ο 18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου 2024 υπόσχεται μεγαλύτερες συγκινήσεις και περισσότερες εκπλήξεις από κάθε άλλη φορά.

Το αγωνιστικό προγράμμα του διεθνούς Μαραθωνίου περιλαμβάνει την ιστορική διαδρομή Πέλλα-Θεσσαλονίκη, το οποίο πλαισιώνεται από τους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και 5.000μ.. Στη διοργάνωση συμμετέχουν Έλληνες και ξένοι πρωταθλητές / τριες, δρομείς κάθε ηλικίας και επιπέδου καθώς και άτομα με αναπηρίες. Παράλληλα με τη διοργάνωση, διεξάγεται και ο Δρόμος 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων.

Οι δρομείς μπορούν να ενημερώνονται από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, www.atgm.gr, www.alexanderthegreatmarathon.org για τις αγωνιστικές διαδρομές και την υποστήριξη τους, για το επίσημο πρόγραμμα αναλυτικά, για το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων, καθώς και για το πλήθος των Θεσμικών και Εθελοντικών φορέων υποστήριξης της.

Η προθεσμία υποβολής των ομαδικών εγγραφών λήγει στις 22 Μαρτίου και των ατομικών εγγραφών στις 27 Μαρτίου.

Δείτε το βίντεο προώθησης της διοργάνωσης εδώ: https://youtu.be/CtI7JmW7bO0

Δείτε Επίσης

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Υποστήριξη κορυφαίου επιπέδου για κάθε έναν από τους συμμετέχοντες στους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, καθώς και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων για όλη την οικογένεια, περιλαμβάνει ο 18ος Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, που υπόσχεται να συνεχίσει την απόλυτα επιτυχημένη παράδοσή του και να ανεβάσει φέτος τον πήχη ακόμα ψηλότερα!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφώνγια τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφών για τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Την παράταση των εγγραφών αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή του 18ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, ανταποκρινόμενη στο εντυπωσιακό ενδιαφέρον για συμμετοχή στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα!