Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Σεμινάριο για την κατασκευή και ανακαίνιση αθλητικής εγκατάστασης

Η Ομοσπονδία, προκειμένου να συμβάλει στην εξάλειψη του φαινομένου της έλλειψης πιστοποιημένων σταδίων (ακόμη και των ανακαινισμένων) διοργανώνει εξιδεικευμένο σεμινάριο με θέμα: “Σχεδιασμός, κατασκευή και ανακαίνιση αθλητικών εγκαταστάσεων, λαμβάνοντας υπόψη τις εποικοδομητικές συστάσεις της World Athletics”.

Σεμινάριο για την κατασκευή και ανακαίνιση αθλητικής εγκατάστασης

Ομιλητής του σεμιναρίου θα είναι ο Joachim Houben, ανεξάρτητος τεχνικός σύμβουλος κατασκευής αθλητικών εγκαταστάσεων, πιστοποιημένος από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου (World Athletics).

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 (09.00-17.00) , στο αμφιθέατρο της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και καλούνται να συμμετέχουν όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις νέες εξελίξεις στον χώρο της κατασκευής και ανακαίνισης αθλητικών εγκαταστάσεων.

Η Ομοσπονδία προχώρησε στην απόφαση αυτή προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς (τεχνικές υπηρεσίες Δήμων και Περιφερειών, εταιρείες) και οι υπεύθυνοι των έργων για τις διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθούνται από την προκήρυξη ενός έργου μέχρι και την παραλαβή του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου στον παρακάτω σύνδεσμο ή στην ενότητα κορυφαίες διοργανώσεις στην κεντρική σελίδα του site.

Δηλώστε συμμετοχή

Δείτε Επίσης

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο Μαραθώνιος Κρήτης

Με ρεκόρ εγγραφών τους 2.800 δρομείς και ρεκόρ τερματισάντων στον Μαραθώνιο δρόμο  από όλη την Κρήτη, την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό ολοκληρώθηκε ο 8ος μαραθώνιος Κρήτης ο οποίος ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Ειρηναίου Γαλανάκη. Με πάνω από 300 εθελοντές και 50 μοτοσυκλέτες των Λεσχών Varadero  και Κλασσικής  και παραπάνω από 200 μέλη της Τροχαίας […]