Σεμινάριο για την κατασκευή και ανακαίνιση αθλητικής εγκατάστασης

Η Ομοσπονδία, προκειμένου να συμβάλει στην εξάλειψη του φαινομένου της έλλειψης πιστοποιημένων σταδίων (ακόμη και των ανακαινισμένων) διοργανώνει εξιδεικευμένο σεμινάριο με θέμα: “Σχεδιασμός, κατασκευή και ανακαίνιση αθλητικών εγκαταστάσεων, λαμβάνοντας υπόψη τις εποικοδομητικές συστάσεις της World Athletics”.

Σεμινάριο για την κατασκευή και ανακαίνιση αθλητικής εγκατάστασης

Ομιλητής του σεμιναρίου θα είναι ο Joachim Houben, ανεξάρτητος τεχνικός σύμβουλος κατασκευής αθλητικών εγκαταστάσεων, πιστοποιημένος από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου (World Athletics).

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 (09.00-17.00) , στο αμφιθέατρο της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και καλούνται να συμμετέχουν όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις νέες εξελίξεις στον χώρο της κατασκευής και ανακαίνισης αθλητικών εγκαταστάσεων.

Η Ομοσπονδία προχώρησε στην απόφαση αυτή προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς (τεχνικές υπηρεσίες Δήμων και Περιφερειών, εταιρείες) και οι υπεύθυνοι των έργων για τις διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθούνται από την προκήρυξη ενός έργου μέχρι και την παραλαβή του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου στον παρακάτω σύνδεσμο ή στην ενότητα κορυφαίες διοργανώσεις στην κεντρική σελίδα του site.

Δηλώστε συμμετοχή

Δείτε Επίσης

Zagori Mountain Running 2024: 48ωρη παράταση εγγραφών

Zagori Mountain Running 2024: 48ωρη παράταση εγγραφών

Η Οργανωτική επιτροπή του Zagori Mountain Running ζητάει συγνώμη για την όποια αναστάτωση δημιουργήθηκε και δεν μπορέσατε χτες να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας και δίνει παράταση στις εγγραφές όλων των αγώνων των BASIC πακέτων μέχρι Τρίτη 09/07/2024 στις 23:59