Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Runners Of The Year by TihioRace 2022

Το 2ο RUNNERS OF THE YEAR by TihioRace πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο που μας πέρασε 28 Ιανουαρίου στην Αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ!

Runners Of The Year by TihioRace 2022

Όπως υποσχεθήκαμε στο κλείσιμο της περσινής εκδήλωσης φέτος η διοργάνωση ήταν πολύ μεγαλύτερη σε μέγεθος και κοινό! Αθλητές, προπονητές, δρομείς, φίλοι και συγγενείς, εθελοντές και φίλοι του Tihiorace, άνθρωποι από όλη την Ελλάδα συγκεντρωθήκαμε για να ανταλλάξουμε απόψεις, να απολαύσουμε τη βραδιά αλλά πάνω από όλα για να χειροκροτήσουμε τους αθλητές που επέλεξε η επιτροπή της διοργάνωσης που αποτελείτε από τους:

  • Δημήτρη Θεοδωρακάκο (αθλητής και προπονητής)
  • Δημήτρη Κασίμη (Προπονητής)
  • Αργύρης Κριθαρούλας (εκδότης περιοδικού irun)
  • Λουκάς Πρατίλας (Διοργανωτής Αγώνων)

Η επιτροπή δυσκολεύτηκε πολύ στην επιλογή των αθλητών αφού το επίπεδο των δρομέων στην Ελλάδα είναι πλέον πολύ υψηλό και οι επιδόσεις τους επίσης.

 Οι  «Ξεχωριστοί»  για τις επιδόσεις τους εφέτος ήταν οι : Αναγνώστου Μάριος, Κάσσου Μαρία, Πιτσώλης Χαράλαμπος, Κωνσταντινοπούλου Βασιλική, Ζησιμόπουλος Φώτης, Λαλιώτη Γεωργία, Πούρικας Μανώλης, Πλακετάς Κοσμάς, Γιαζιτζίδου Χριστίνα, Θεοδωρακάκος Δημήτρης, Ελευθερίου Δημήτρης, Μάλαϊ Μαρία, Τζαβάρα Νικολέτα, Παραδεισόπουλος Κωνσταντίνος, Σιούτης Στέργιος, Δούσης Παναγιώτης, Κραγιόπουλος Παύλος, Ιωάννου Ιωάννης, Τσεκίνι Σόνια.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ευχόμαστε μία καλή και δημιουργική χρονιά.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τα 3α Βραβεία RUNNERS OF THE YEAR τον Ιανουάριο του 2024

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο https://runnersoftheyear.com/ και στην σελίδα μας στο FB όπου υπάρχει βίντεο από  την εκδήλωση.

Δείτε Επίσης

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Υποστήριξη κορυφαίου επιπέδου για κάθε έναν από τους συμμετέχοντες στους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, καθώς και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων για όλη την οικογένεια, περιλαμβάνει ο 18ος Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, που υπόσχεται να συνεχίσει την απόλυτα επιτυχημένη παράδοσή του και να ανεβάσει φέτος τον πήχη ακόμα ψηλότερα!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφώνγια τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφών για τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Την παράταση των εγγραφών αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή του 18ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, ανταποκρινόμενη στο εντυπωσιακό ενδιαφέρον για συμμετοχή στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα!