Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

RACE FOR AUTISM

RACE FOR AUTISM
Με ιδανικές συνθήκες διεξήχθη στις 2 Απριλίου το 2ο RACE FOR AUTISM με περισσότερους από 1000 συμμετέχοντες να φεύγουν με θετικές εντυπώσεις και αναμνήσεις.

RACE FOR AUTISM

Η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Race For Autism Gr σε συν διοργάνωση με το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης πραγματοποίησε αγώνα δρόμου 5 χλμ. και συμβολικό περίπατο 1,5 χλμ. στο Καβούρι Βουλιαγμένης στις 2 Απριλίου Παγκόσμια Μέρα Ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό.

Ο αγώνας ήταν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας ενώ την τεχνική διεύθυνση είχε η MyRace.

Πάνω από 1000 συμμετέχοντες έδωσαν δυναμικό παρόν στις 9:30 το πρωί στη παραλία του Καβουριού με τα χαμόγελα και την αισιοδοξία να συμπληρώνουν με απόλυτη επιτυχία το σημαντικό αυτό εγχείρημα.  

Την εκκίνηση έδωσε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, η Υφυπουργός Εργασίας Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου και η πρόεδρος της Race for Autism Gr Άδα Σταματάτου παρουσία του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας Γιώργου Σταμάτη και της Υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη.

Η εκκίνηση δόθηκε σε δύο κύματα, στο 1ο γκρουπ είχαμε την συγκινητική εκκίνηση 9 αμαξιδίων, Παραολυμπιονίκες με χειρήλατα αμαξίδια και πολλούς ΑμεΑ που έδωσαν το παρόν στηρίζοντας τη νευροδιαφορετικότητα στην άθληση και στο 2ο γκρουπ οι υπόλοιποι συμμετέχοντες.

ΧΟΡΗΓΟΙ και ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Την υδροδοσία του αγώνα στήριξε η εταιρεία ΒΙΚΟΣ ΑΕ ενώ τα μετάλλια του αγώνα ήταν ευγενική χορηγία της εταιρείας ELPEN.

Όλες οι φωτογραφίες από τον αγώνα θα δοθούν δωρεάν στους δρομείς με χορηγία της εταιρείας Pharmacy 295 καθώς και η βιντεοσκόπηση του αγώνα στήριξε με χορηγία η εταιρεία People Cert.

Θερμοί υποστηρικτές του αγώνα ήταν επίσης οι :

EUROBANK ΑΕΔΑΚ , η Οn , η GU δίνοντας την απαραίτητη ενέργεια στους συμμετέχοντες, η Οικογένεια Στεργίου, δίνοντας μας την γλυκιά απόλαυση των προϊόντων τους μετά το πέρας του αγώνα, η Bella Frutta/Orsero δίνοντας πάλι δυναμικό παρόν και αναπληρώνοντάς την χαμένη ενέργεια των αθλητών με τις νόστιμες μπανάνες και ανανάδες τους, η SIXT εταιρεία του ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, που με ασφάλεια μετέφερε και κάλυψε τις ανάγκες της διοργάνωσης και το Swim Bike Run θερμός υποστηρικτής σε όλα τα μεγάλα αθλητικά δρώμενα.

Τέλος τον αγώνα κάλυψαν με τις υπηρεσίες τους οι Lifeguards Hellas , οι Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού και η Interamerican παρέχοντας ασφάλεια σε όλους τους αθλητές και παρευρισκόμενους.

Την παρουσίαση του αγώνα έκανε ο ιδρυτής του We Swim Πέτρος Παρθένης.

Link φωτογραφιών από τον αγώνα

Περισσότερες πληροφορίες για τους χορηγούς μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://water.gr/

https://www.elpen.gr/

https://www.pharmacy295.gr/el

https://www.peoplecert.org/

https://www.eurobank.gr/el/retail

http://www.stergiou.gr/Home.aspx?C=2

https://www.sixt.gr/

https://www.on-running.com/en-gr/

https://swimbikerun.gr/

https://www.interamerican.gr/

http://www.redcross.gr/

Και για την διοργάνωση εδώ:

https://raceforautism.gr/

https://www.myrace.gr/

Φωτογραφικό Υλικό:

https://www.foto-trexoume.gr/raceforautismgr2023

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!