Πρόσκληση στο Βερολίνο

ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΑ ΜΙΤΙΝΓΚ, ΤΟ ISTAF, ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΑ 60 ΜΕΤΡΑ Η ΡΑΦΑΕΛΑ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΣΤΙΣ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Στην ιδιαίτερη πατρίδα της τη Ρόδο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Ραφαέλα Σπανουδάκη που αποφάσισε με τον προπονητή της Κώστα Βογιατζάκη να συνεχίσει την προετοιμασία της στο «νησί των Ιπποτών» για να περάσει τις διακοπές των γιορτών με την οικογένειά της. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έμαθε και ευχάριστα νέα, αφού μέσω της μάνατζέρ της, δέχθηκε μια σημαντική πρόσκληση για να αγωνιστεί. Αν πάνε όλα καλά τη φετινή σεζόν η σπρίντερ του Γ.Σ. Ηλιούπολης μπορεί να έχει στο αγωνιστικό της πρόγραμμα το ισχυρό μίτινγκ του ISTAF στο Βερολίνο. Το μίτινγκ στη γερμανική πρωτεύουσα είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 5 Φεβρουαρίου. Πάντως, η πρεμιέρα της στον κλειστό είναι προγραμματισμένη για τις 30 Ιανουαρίου στο μίτινγκ του Μοντεβίλ στη Γαλλία, ενώ έχουν κλείσει και το μίτινγκ του Ντόρτμουντ στις 7 Φεβρουαρίου.

«Εχουμε κάνει προγραμματισμό, ωστόσο ακόμη δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι θα υλοποιηθεί. Ναι μεν, έχουμε επιβεβαιώσει τη συμμετοχή μας στα τρία μίτινγκ, παρόλα αυτά περιμένουμε διευκρινίσεις σχετικά με τη μετακίνηση και το κυρίως με το τι ισχύει στο θέμα της καραντίνας», λέει ο Ελληνας προπονητής και συνεχίζει: «Χρειαζόμαστε τουλάχιστον έναν αγώνα για να πιάσει το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, καθώς δεν έχει τρέξει πέρσι το χειμώνα. Στο πλάνο μας είναι βέβαια και η συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα». 

Ο πρώτος μεγάλος στόχος για την 26χρονη είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού που θα γίνει στο Τόρουν από 4 ως 7 Μαρτίου. Το ατομικό της ρεκόρ στα 60 μέτρα είναι 7.29 και το όριο να θυμίσουμε πως είναι 7.40.

Πηγή: Sportday

Φωτογραφία: Nassos Triantafyllou / azsportsimages

Δείτε Επίσης

Tihio Race Ultra Edition 2024

Tihio Race Ultra Edition 2024

Όταν κλείνει η διοργάνωση του Tihio Race Ultra Edition και οι αθλητές μιλούν με τα καλύτερα λόγια τότε δεν μπορεί παρά να νιώθουμε ικανοποίηση αλλά και ευθύνη για την επόμενη χρονιά!

Fitness Awards 2024

ο θεσμός που αναδεικνύει και επιβραβεύει τις σημαντικές προόδους στο χώρο του fitness.