Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Πρεμιέρα στη Σόφια

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ 60Μ. Η ΜΑΡΙΑ ΓΑΤΟΥ

Η Σόφια είναι κοντινός προορισμός από τη Θεσσαλονίκη και η αγωνιστική δράση που υπάρχει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με τη διεξαγωγή όπεν αγώνων, δίνει την ευκαιρία στους Ελληνες αθλητές να πάρουν μέρος. Ετσι, η Μαρία Γάτου, με τον προπονητή της Κώστα Κοτσίδη αποφάσισαν να ταξιδέψουν οδικώς και το Σάββατο να κάνει πρεμιέρα στα 60μ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είναι σε καλή κατάσταση και ο στόχος της είναι μέσα από τους αγώνες του κλειστού να κυνηγήσει το όριο (7.40) για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Τόρουν.

Η Κέλλυ Σαμάνη από την άλλη έχει αποφασίσει με τον προπονητή της Κώστα Κοτσίδη στην παρούσα φάση να μη ταξιδέψει στη Σόφια για τον αγώνα του Σαββάτου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήθελε να ξεκινήσει με εμπόδια και δεν υπάρχει στο πρόγραμμα και προτιμάει να μη μπει στα 60μ.

Στον αγώνα της Σόφιας το ερχόμενο Σάββατο ν’ αναφέρουμε ότι θα τρέξουν 60μ. άλλοι τρεις Ελληνες αθλητές, ο Πάνος Τριβυζάς, ο Θοδωρής Βροντινός και ο Βασίλης Μυριανθόπουλος.

Πηγή: Sportday

Φωτογραφία: Angelos Zymaras / azsportsimages

Δείτε Επίσης

Ακύρωσε την προετοιμασία στο Πότσεφστρουμ

Ο Κώστας Δουβαλίδης αναγκάστηκε να ακυρώσει την προετοιμασία του στη Νότιο Αφρική, αφού βρέθηκε θετικός στον ιό covid-19, στον προβλεπόμενο έλεγχο, που έκανε με αφορμή την αναχώρηση του για το Πότσεφστρουμ στις 28 του μηνός.

Το Arla Protein συμμετέχει στο πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο δρόμο για το Τόκιο

H Arla, με την σειρά Arla Protein, περήφανος υποστηρικτής των Ελλήνων αθλητών, συμμετέχει στο πρωτοποριακό πρόγραμμα «Υιοθετήστε ένα Αθλητή στο Δρόμο για το Τόκιο», της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Μέσω του προγράμματος έχει προσφέρει την στήριξη του, στους αθλητές Βασιλεία Καραχάλιου (Ιστιοπλοΐα), Απόστολο Χρήστου (Κολύμβηση), Κωνσταντίνο Γκελαούζο (Μαραθώνιος), Περικλή Ηλία (Ορεινή Ποδηλασία) και Ελισάβετ Πεσιρίδου (Στίβος). […]