Πρεμιέρα στη Σόφια

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ 60Μ. Η ΜΑΡΙΑ ΓΑΤΟΥ

Η Σόφια είναι κοντινός προορισμός από τη Θεσσαλονίκη και η αγωνιστική δράση που υπάρχει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με τη διεξαγωγή όπεν αγώνων, δίνει την ευκαιρία στους Ελληνες αθλητές να πάρουν μέρος. Ετσι, η Μαρία Γάτου, με τον προπονητή της Κώστα Κοτσίδη αποφάσισαν να ταξιδέψουν οδικώς και το Σάββατο να κάνει πρεμιέρα στα 60μ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είναι σε καλή κατάσταση και ο στόχος της είναι μέσα από τους αγώνες του κλειστού να κυνηγήσει το όριο (7.40) για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Τόρουν.

Η Κέλλυ Σαμάνη από την άλλη έχει αποφασίσει με τον προπονητή της Κώστα Κοτσίδη στην παρούσα φάση να μη ταξιδέψει στη Σόφια για τον αγώνα του Σαββάτου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήθελε να ξεκινήσει με εμπόδια και δεν υπάρχει στο πρόγραμμα και προτιμάει να μη μπει στα 60μ.

Στον αγώνα της Σόφιας το ερχόμενο Σάββατο ν’ αναφέρουμε ότι θα τρέξουν 60μ. άλλοι τρεις Ελληνες αθλητές, ο Πάνος Τριβυζάς, ο Θοδωρής Βροντινός και ο Βασίλης Μυριανθόπουλος.

Πηγή: Sportday

Φωτογραφία: Angelos Zymaras / azsportsimages

Δείτε Επίσης

Πάνω από 60 κορυφαίοι ομιλητές στο Front Runners in Sports Management 5.0 στις 7-9 Δεκεμβρίου

Πάνω από 60 κορυφαίοι ομιλητές στο Front Runners in Sports Management 5.0 στις 7-9 Δεκεμβρίου

Το μεγαλύτερο συνέδριο για το αθλητικό management και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, το “Front Runners in Sports Management 5.0” επιστρέφει πιο πλούσιο από ποτέ με πάνω από 60 σπουδαίους ομιλητές και άκρως ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες που αφορούν στον Αθλητικό Τουρισμό, τη Βιωσιμότητα, τον Αθλητισμό και την Αθλητική Βιομηχανία.