Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Πρεμιέρα στη Σόφια

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ 60Μ. Η ΜΑΡΙΑ ΓΑΤΟΥ

Η Σόφια είναι κοντινός προορισμός από τη Θεσσαλονίκη και η αγωνιστική δράση που υπάρχει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με τη διεξαγωγή όπεν αγώνων, δίνει την ευκαιρία στους Ελληνες αθλητές να πάρουν μέρος. Ετσι, η Μαρία Γάτου, με τον προπονητή της Κώστα Κοτσίδη αποφάσισαν να ταξιδέψουν οδικώς και το Σάββατο να κάνει πρεμιέρα στα 60μ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είναι σε καλή κατάσταση και ο στόχος της είναι μέσα από τους αγώνες του κλειστού να κυνηγήσει το όριο (7.40) για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Τόρουν.

Η Κέλλυ Σαμάνη από την άλλη έχει αποφασίσει με τον προπονητή της Κώστα Κοτσίδη στην παρούσα φάση να μη ταξιδέψει στη Σόφια για τον αγώνα του Σαββάτου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήθελε να ξεκινήσει με εμπόδια και δεν υπάρχει στο πρόγραμμα και προτιμάει να μη μπει στα 60μ.

Στον αγώνα της Σόφιας το ερχόμενο Σάββατο ν’ αναφέρουμε ότι θα τρέξουν 60μ. άλλοι τρεις Ελληνες αθλητές, ο Πάνος Τριβυζάς, ο Θοδωρής Βροντινός και ο Βασίλης Μυριανθόπουλος.

Πηγή: Sportday

Φωτογραφία: Angelos Zymaras / azsportsimages

Δείτε Επίσης

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο Μαραθώνιος Κρήτης

Με ρεκόρ εγγραφών τους 2.800 δρομείς και ρεκόρ τερματισάντων στον Μαραθώνιο δρόμο  από όλη την Κρήτη, την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό ολοκληρώθηκε ο 8ος μαραθώνιος Κρήτης ο οποίος ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Ειρηναίου Γαλανάκη. Με πάνω από 300 εθελοντές και 50 μοτοσυκλέτες των Λεσχών Varadero  και Κλασσικής  και παραπάνω από 200 μέλη της Τροχαίας […]