Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Πλάνο τεσσάρων δυνατών αγώνων και διάκριση στο Ευρωπαϊκό της Κωνσταντινούπολης για την Κατερίνα Στεφανίδη

Η Κατερίνα Στεφανίδη επιστρέφει στην αγωνιστική δράση του χειμώνα με υψηλούς στόχους.

Πλάνο τεσσάρων δυνατών αγώνων και διάκριση στο Ευρωπαϊκό της Κωνσταντινούπολης για την Κατερίνα Στεφανίδη

Η έμπειρη αθλήτρiα, “ασημένια” το καλοκαίρι στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου, επέλεξε να συμμετάσχει μόνο σε αγώνες της σειράς indoor Tour, προκειμένου να έχει τον ανάλογο συναγωνισμό που θα την φέρει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης.

Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ θα ξεκινήσει τους αγώνες της στη Βοστώνη στις 2 Φεβρουαρίου και θα συνεχίσει διαδοχικά στη Νέα Υόρκη (11/2), στο Λιεβέν (15/2) και στο Μπέρμιγχαμ (25/2). Η Στεφανίδη και ο προπονητής θα έρθουν στην Ευρώπη αμέσως μετά το μίτινγκ της Νέας Υόρκης, ενώ μετά το Λιεβέν θα έχει την ευκαιρία να κάνει δεκαήμερη προετοιμασία στο Λάφμπορο. Εκεί θα γυμναστεί με την συναθλήτρια και φίλη της Χόλι Μπράντσοου, με την οποία έχουν πραγματοποιήσει κοινές προετοιμασίες και στο παρελθόν. Η προετοιμασία της Στεφανίδη συνεχίζεται δίχως προβλήματα και την προσδοκία πως η παρουσία της στη χειμερινή δράση, θα έχει ανάλογη συνέχεια με τις εμφανίσεις της στον ανοιχτό.

Η ολυμπιονίκης του 2016 κατάφερε το καλοκαίρι να κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις φτάνοντας στο ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με άλμα στα 4,75 μέτρα. Η Στεφανίδη επιστρέφει στους αγώνες της χειμερινής περιόδου, με στόχο τη διάκριση στη μεγάλη διοργάνωσα, για πρώτη φορά από το 2019, όπου ήταν τέταρτη στο Ευρωπαϊκό της Γλασκόβης.

Στο βιογραφικό της υπάρχουν δύο σπουδαίες διακρίσεις σε Ευρωπαϊκό κλειστού, το ασημένιο μετάλλιο στη διοργάνωση του 2015, στο ξεκίνημα της ξέφρενης πορείας της, και το χρυσό 2017 στο Βελιγράδι.

Δείτε Επίσης

Διαδικτυακό Διαδραστικό Σεμινάριο «Η επίδραση της Καφεΐνης στην Απόδοση των αθλητών/ -τριών Τριάθλου και των αθλητών αντοχής

Τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου (21:00) το ελληνικό Triathlon Lab διοργανώνει webinar για την επίδραση της Καφεΐνης στην αερόβια απόδοση και ιδιαίτερα την επίδραση της Καφεΐνης στους αθλητές και αθλήτριες τριάθλου.

Λάμψη και συγκίνηση στην Ετήσια Εκδήλωση Τιμητικών Βραβεύσεων της ΕΟΕ

Μετά από δύο χρόνια λόγω της πανδημίας η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή πραγματοποίησε και πάλι την Ετήσια Εκδήλωση Τιμητικών Βραβεύσεων σε μια τελετή γεμάτη λάμψη και συγκίνηση η οποία θύμισε σε όλους ότι, σε δύσκολους καιρούς, ο Αθλητισμός ενώνει και θριαμβεύει. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο της ΕΟΕ, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, του […]