Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Παράταση στις εγγραφές του Olympic Day Run Μέχρι τις 20 Μαρτίου 2023

Η καρδιά του µοναδικού Ολυµπιακού Αγώνα ∆ρόµου στη χώρα χτυπά ξανά στην Θεσσαλονίκη!

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ 6ου “OLYMPIC DAY RUN’’ GREECE ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Την Κυριακή 2 Απριλίου γινόµαστε µια Ολυµπιακή οµάδα και τρέχουμε παρέα με Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες και διακεκριμένους αθλητές. Η μεγαλύτερη Ολυμπιακή γιορτή της χώρας θα ενώσει, για ακόμη μία χρονιά, τα βήματα μικρών και μεγάλων, στην απόλυτη Ολυμπιακή εμπειρία!!

Ο μοναδικός στην Ελλάδα Ολυμπιακός αγώνας δρόμου επιστρέφει για 6η συναπτή χρονιά με νέες απολαυστικές διαδρομές στη καρδιά της Θεσσαλονίκης. Ο μεγαλύτερος αθλητικός θεσμός της χώρας ξεκίνησε το 2018 στη πόλη μας και από το 2022 στην Αρχαία Ολυμπία αναδεικνύοντας το ελληνικό και Ολυμπιακό πνεύμα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τρέξε κι εσύ παρέα με τους φίλους σου ή με την οικογένειά σου στο υπέρτατο δρομικό γεγονός της χώρας! Ένας αγώνας που πραγματοποιείται σε άλλες 200 χώρες στον κόσμο, υπό την αιγίδα του πλέον αναγνωρίσιμου διεθνώς brand name, αυτό των Ολυμπιακών Κύκλων!

Η διοργάνωση περιλαμβάνει πιστοποιημένους Αγώνες από την AIMS 10 χλμ. για ενήλικες, 5 χλμ. για ενήλικες και εφήβους και 1,5 χλμ. για όλες τις ηλικίες. Στον Αγώνα του 1,5χλμ. οι σχολικές ομάδες συμμετέχουν δωρεάν, ενώ για όλους τους Αγώνες ισχύουν Ομαδικές Εγγραφές.

Το σύνθημα της Ημέρας “Κινήσου, Μάθε, Ανακάλυψε” περιγράφει τις υψηλού επιπέδου αισθητικής και ασφάλειας αθλητικές, εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δράσεις, που δίνουν τον παλμό για τον κορυφαίο Ολυμπιακό εορτασμό.

Θέλεις να γίνεις μέλος της μεγάλης Ολυμπιακής μας οικογένειας και αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας του αγώνα μας; Οι εγγραφές πήραν παράταση και θα είναι διαθέσιμες έως τις 20 Μαρτίου!! Είστε έτοιμοι για μία μοναδική αθλητική εμπειρία;

Πληροφορίες και Εγγραφές: http://olympicdayrun.gr/ ή αυτοπροσώπως στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης (Αγ. Δημητρίου & 3ης Σεπτεμβρίου, Τ.Κ. 54636, Θεσσαλονίκη, Τ 2310-968531).

Κάντε like & follow στα ΜΚΔ (facebook, instagram) για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του απόλυτου Ολυμπιακού δρομικού γεγονότος της χώρας !!!  Hashtag: #olympicdayrun #olympicdayrun_greece

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!