Παράταση εγγραφών για το 2ο West Run μέχρι την Κυριακή 16/10 στις 12 το βράδυ

Παράταση εγγραφών για το 2ο West Run μέχρι την Κυριακή 16/10 στις 12 το βράδυ

Η Οργανωτική Επιτροπή του 2ο WEST RUN αποφάσισε την παράταση των εγγραφών μέχρι την προσεχή Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 12 το βράδυ.

Η απόφαση πάρθηκε ύστερα από την μεγάλη ζήτηση της τελευταίας στιγμής.

Τρέξε….. Κάνε την εγγραφή σου άμεσα και δήλωσε παρών στην μεγάλη δρομική γιορτή που καθιερώνεται.

Οι εγγραφές είναι ενεργές και διαθέσιμες μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.westrun.gr, στο ειδικό πεδίο των εγγραφών.

Η εγγραφή ολοκληρώνεται με την πληρωμή, που θα πραγματοποιείται μόνο με την χρήση κάρτας.

Ομαδικές εγγραφές

Ομάδες, Σύλλογοι, Σωματεία, Εταιρείες, Παρέες φίλων μπορούν να σχηματίσουν ομάδα και να συμμετέχουν ομαδικά. Στο πεδίο των εγγραφών υπάρχει η αντίστοιχη φόρμα των ομαδικών εγγραφών. Κατεβάζετε το αρχείο, συμπληρώνετε τα αντίστοιχα πεδία και το αποστέλλετε στην διοργάνωση στο [email protected]. Απαραίτητη προϋπόθεση για την δημιουργία ομαδικής συμμετοχής η παρουσία από 5 άτομα και πάνω.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει τις παρακάτω αποστάσεις:

  • 20 χλμ
  • Σκυταλοδρομία 20 χλμ (2 Χ 10 χλμ)
  • 5 χλμ
  • Παιδικό αγώνα 1000μ. (Δημοτικό)
  • Παιδικό αγώνα 1000μ. (Γυμνάσιο)

Η προκήρυξη της διοργάνωσης  ΕΔΩ

Δείτε Επίσης

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ!

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.