Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Πάνω από 600 συμμετέχοντες από 24 χώρες, 300 εταιρείες & 40 ομιλητές στο Front Runners 4.0

Το μεγαλύτερο συνέδριο για το αθλητικό management και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, το “Front Runners in Sports Management 4.0” διοργανώθηκε από το Sports Management Society του Deree – Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος με απόλυτη επιτυχία μαζί με την πολυβραβευμένη ActiveMedia Group και τοCenter of Excellence in Food, Tourism & Leisure, The American College of Greece την Πέμπτη 31 Μαρτίου, την Παρασκευή 1 Απριλίου και το Σάββατο 2 Απριλίου 2022.

Το συνέδριο άνοιξε ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, αντίστοιχα ο Υπουργός  Τουρισμού, κ. Βασίλης Κικίλιας, και ο Deputy Chief of Mission της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα, κ. David Burger απηύθυναν τον χαιρετισμό τους μέσω βίντεο,ενώ η Υφυπουργός Τουρισμού, κα. Σοφία Ζαχαράκη συμμετείχε σε πάνελ όπου παρουσιάστηκε η πρώτη έρευνα για τον Αθλητικό Τουρισμό στην Ελλάδα για το 2021.

Πάνω από 40 επιφανείς ομιλητές, το 30% των οποίων ήταν γυναίκες,συναντήθηκαν στο Front Runners 4.0 με περισσότερους από 600 συμμετέχοντες από 24 διαφορετικές χώρες και πάνω από 300 εταιρείες, που σχετίζονται με την αθλητική βιομηχανία  παρακολουθήσαν τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του αθλητισμού αλλά και του αθλητικού τουρισμού.

Η πρώτη ημέρα του συνεδρίου

Την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022, είχαμε ενδιαφέρουσες ομιλίες και ξεχώρισαν οι εξής τοποθετήσεις των ομιλητών:

Επίσης, στο δεύτερο μισό της πρώτης μέρας είχαμε πολύ αξιόλογες ομιλίες όπως:

Η δεύτερη ημέρα του συνεδρίου

Την Παρασκευή 1 Απριλίου 2022, η ημέρα συνεχίστηκε με απόλυτη επιτυχία ενώ έγιναν μεταξύ άλλων οι ακόλουθες δηλώσεις:

Η τρίτη ημέρα του συνεδρίου

Το Σάββατο 2 Απριλίου 2022, ήταν η τρίτη και τελευταία μέρα που ενθουσίασε τους συμμετέχοντες, όπου έγιναν μεταξύ άλλων οι ακόλουθες δηλώσεις:

Δωρεάν Συμμετοχή & Πρόσβαση στην Εκπαίδευση

Η συμμετοχή ήταν δωρεάν καθώς σκοπός του συνεδρίου ήταν η εκπαίδευση των σπουδαστών και των στελεχών της βαριάς βιομηχανίας του αθλητισμού μας για το παρόν και το μέλλον του Sports Management στην εποχή μετά τον Covid-19. Το συνέδριο ξεχώρισε για την πληρότητα της πληροφόρησης που πρόσφερε στο κοινό και στόχευσε στην κατάλληλη προετοιμασία της πολύ σημαντικής αυτής αγοράς, ώστε να χτιστεί μια κοινότητα πιο δυνατή και πιο υγιής. Άλλωστε, η στήριξη της συνεχούς εκπαίδευσης και της κατάρτισης της νέας γενιάς είναι άκρως απαραίτητη και ουσιαστική σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε και αποτελεί μέρος της βιώσιμης ανάπτυξης και της κοινωνικής ευθύνης της διοργάνωσης.

Δείτε Επίσης

Η λίστα των αθλητών, προπονητών και φυσικοθεραπευτών που θα μπαίνουν στις εγκαταστάσεις

Το Athletics magazine δημοσιεύει τη λίστα που θα βρίσκεται από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις για να μπαίνουν οι αθλητές, προπονητές και φυσικοθεραπευτές για να πραγματοποιούν τις προπονήσεις τους.