Ολοκλήρωση εκπαιδευτικού εργαστηρίου «Υγιεινής Διατροφής και Μαγειρικής»

Το Σάββατο 10 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης η πιο γευστική συνάντηση της χρονιάς!

Ολοκλήρωση εκπαιδευτικού εργαστηρίου «Υγιεινής Διατροφής και Μαγειρικής»

Το εργαστήριο «Υγιεινής Διατροφής και Μαγειρικής»  ολοκλήρωσε τον κύκλο μαθημάτων, με τους μαθητές του να αποχαιρετούν τη χρονιά, με τον πιο…. νόστιμο τρόπο!

Ο Β΄ κύκλος του εργαστηρίου έδωσε τη δυνατότητα στους επίδοξους νέους μάγειρες να δημιουργήσουν συνταγές από όλο τον κόσμο,  σε ένα γαστρονομικό ταξίδι που διήρκησε 14 εβδομάδες. Οι μικροί σεφ έφτιαξαν παραδοσιακά φαγητά από χώρες που διοργάνωσαν Ολυμπιακούς Αγώνες, γνώρισαν τα ήθη και τα έθιμά τους και μοιράστηκαν όμορφες αναμνήσεις, με οδηγό τις Ολυμπιακές Αξίες.

Τελευταίος σταθμός της μαγειρικής περιπέτειας ήταν φυσικά η Ελλάδα, με την εκπαιδευτική αίθουσα μαγειρικής του Ολυμπιακού Μουσείου, να πλημμυρίζει με λαχταριστές μυρωδιές και γεύσεις. Στο τέλος της ημέρας, οι μαθητές του εργαστηρίου έλαβαν αναμνηστικά δωράκια και διπλώματα συμμετοχής.

Οι μικροί μας φίλοι ανανεώνουν το ραντεβού τους για τη νέα σχολική χρονιά, έτοιμοι να δημιουργήσουν νέες  εμπειρίες και αναμνήσεις, στο πιο διασκεδαστικό εργαστήριο της πόλης, αλλά και να ανακαλύψουν το μοναδικό Ολυμπιακό Μουσείο, μέσω των νέων εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Δείτε Επίσης

Σπαράγγι

Σπαράγγια και ακτινίδια με την ταυτότητα της ελληνικής γης

Με στόχο την αύξηση της κατανάλωσης ευρωπαϊκών φρούτων και λαχανικών σε 3 χώρες, την Ελλάδα, τη Γερμανία και τη Σουηδία, το ευρωπαϊκό πρόγραμμα EU F&V Consumption, με το δυνατό μήνυμα «Go Greener, Feel Better with European Fruits and Vegetables», προβάλλει δύο αντιπροσωπευτικά προϊόντα από την Ελλάδα, τα σπαράγγια και τα ακτινίδια, για να διεγείρει τις […]

Απολαυστικές συνταγές με σπαράγγια και ακτινίδια

Με στόχο την αύξηση της κατανάλωσης ευρωπαϊκών φρούτων και λαχανικών σε 3 χώρες, την Ελλάδα, τη Γερμανία και τη Σουηδία, το ευρωπαϊκό πρόγραμμα EU F&V Consumption, με το δυνατό μήνυμα «Go Greener, Feel Better with European Fruits and Vegetables», προβάλλει δύο αντιπροσωπευτικά προϊόντα από την Ελλάδα, τα σπαράγγια και τα ακτινίδια, για να διεγείρει τις […]