Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Οι συμμετοχές στους αγώνες “Γιάννης Φράγγογλου” στις Σέρρες

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή θα γίνει την Τετάρτη (24/5) ο δεύτερος αγώνας ρίψεων “Γιάννης Φράγγογλου” στη μνήμη του προπονητή του ΟΦΚΑ Σερρών, ο οποίος φέτος είναι ενταγμένος στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Οι συμμετοχές στους αγώνες “Γιάννης Φράγγογλου” στις Σέρρες

Η διοργάνωση αποτελεί την ιδανική ευκαιρία κυρίως για τους νεαρότερους αθλητές και αθλήτριες να διεκδικήσουν νέα ατομικά ρεκόρ και όρια για τις κορυφαίες διοργανώσεις του καλοκαιριού.

Ο Οδυσσέας Μουζενίδης και ο Τάσος Λατιφλάρι στη σφαιροβολία θα είναι τα δυνατά ονόματα της διοργάνωσης, ωστόσο έντονο συναγωνισμό θα έχει και η σφυροβολία των Ανδρών με τους Γιάννη ΚορακίδηΘοδωρή Ζιώγα και Μαρκέλο Μεμά.

Στους Άνδρες Κ20 ο Άγγελος Μαντζουράνης μετά το 77,15 μ. στους Διασυλλογικούς θα διεκδικήσει ακόμη μεγαλύτερες βολές ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της κατηγορίας του.

Οι συμμετοχές

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!