Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Οι φίλοι του στίβου συμμετείχαν δυναμικά στην ψηφοφορία ανάδειξης των κορυφαίων

Οι φίλοι του στίβου έδειξαν για μία ακόμη φορά την αγάπη τους για τους Έλληνες αθλητές και τις Ελληνίδες αθλήτριες συμμετέχοντας στην ψηφοφορία βράβευσης των κορυφαίων του 2022, που διοργάνωσε η Ομοσπονδία στο site της (www.segas.gr).

Οι φίλοι του στίβου συμμετείχαν δυναμικά στην ψηφοφορία ανάδειξης των κορυφαίων

Κοντά στους 20.000 χρήστες συμμετείχαν στη διαδικασία, υποστηρίζοντας με θετική ψήφο τους αθλητές και τις αθλήτριες, που ξεχώρισαν το 2022 στις κορυφαίες διοργανώσεις του πλανήτη. Οι φίλοι του στίβου είχαν τη δυνατότητα να ψηφίσουν – μία μόνο φορά ανά συσκευή – είτε σε μία κατηγορία, είτε σε όλους.

Η συμμετοχή των 19. 856 χρηστών στη διαδικασία,  αποτελεί την μαζικότερη σε αντίστοιχη ψηφοφορία του παρελθόντος και αποτελεί μία ακόμη επιβράβευση για τον ελληνικό στίβο, που βρίσκεται ψηλά στην προτίμηση των φίλων του αθλητισμού στη χώρα μας.

Οι κορυφαίοι ανά κατηγορία θα τιμηθούν στη γιορτή βράβευσης που διοργανώνει κάθε χρόνο ο ΣΕΓΑΣ, για να τιμήσει όσες και όσους ξεχώρισαν εντός και εκτός στίβων.

Ο ελληνικός στίβος έδωσε φέτος δυναμικό παρών και στη βράβευση των κορυφαίων του ελληνικού αθλητισμού στα βραβεία του ΠΣΑΤΑ με τον Μίλτο Τεντόγλου κορυφαίου Άνδρα της χρονιάς, την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κορυφαία γυναίκα και τον Γιώργο Πομάσκι κορυφαίο προπονητή.

Δείτε τους νικητές ανά κατηγορία

Δείτε Επίσης

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο Μαραθώνιος Κρήτης

Με ρεκόρ εγγραφών τους 2.800 δρομείς και ρεκόρ τερματισάντων στον Μαραθώνιο δρόμο  από όλη την Κρήτη, την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό ολοκληρώθηκε ο 8ος μαραθώνιος Κρήτης ο οποίος ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Ειρηναίου Γαλανάκη. Με πάνω από 300 εθελοντές και 50 μοτοσυκλέτες των Λεσχών Varadero  και Κλασσικής  και παραπάνω από 200 μέλη της Τροχαίας […]